Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η δημοσκόπηση της MRB για το Δήμο Πατρέων που προκαλεί αναταράξεις

Η δημοσκόπηση της MRB για το Δήμο Πατρέω...

Θα τη δημοσιεύσει τη Δευτέρα ο Πατρινός Τύπος

Σε αυτή την πόλη τίποτε δεν μένει κρυφό, ή τουλάχιστον όλοι υποστηρίζουν ότι ξέρουν, έστω κι αν δεν έχουν μάθει τίποτα. Είναι αρκετό να κυκλοφορήσει μια φήμη και αμέσως να την υιοθετήσουν όλοι. Και φυσικά, μεταδίδοντάς τη από στόμα σε στόμα, να προσθέτει ο καθένας το δικό του "κερασάκι", με αποτέλεσμα την πλήρη παραμόρφωση αυτού που πραγματικά έχει συμβεί.

Ο λόγος για τη δημοσκόπηση που διενήργησε αυτή την εβδομάδα η εταιρία MRB για λογαριασμό της εφημερίδας "Πατρινός Τύπος" και η οποία θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα. Η δημοσκόπηση αφορά στη μάχη των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Πατρέων και έγινε αυτή την εβδομάδα, αποτελεί δηλαδή την πιο πρόσφατη καταγραφή των τάσεων της κοινής γνώμης.

Ήδη, στην "πιάτσα" κυκλοφορούν διάφορα ποσοστά. Όμως, το thebest.gr έχει πληροφορίες που τις θεωρεί σίγουρες και σύμφωνα με αυτές, οι αριθμοί που ακούγονται (25%, 18%, 15%) δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Επίσης, ένα είναι σίγουρο: ότι τη Δευτέρα που θα ανκοινωθούν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, θα έχουμε αναταράξεις στο τοπικό πολιτικό σκηνικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις