ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

SPOTLIGHT

/

Άννα Βίσση: «Τελικά είχα μεγάλη ανάγκη τον Καρβέλα»

Άννα Βίσση: «Τελικά είχα μεγάλη ανάγκη τον Καρβέλα»

Μιλάει στο περιοδικό «Life & Style»

Λίγο πριν την πρεμιέα της με τον Σάκη Ρουβά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, η Άννα Βίσση μιλάει στο περιοδικό «Life & Style» τόσο για την συνεργασία της με το Νίκο Καρβέλα όσο και για τον Σάκη Ρουβά με τον οποίο συναντιούνται on stage έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια. «Τελικά, τον είχα μεγάλη ανάγκη τον Καρβέλα. Και με είχε μεγάλη ανάγκη και εκείνος. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε τέλεια. Καλλιτεχνικά, είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον», σχολιάζει η τραγουδίστρια για την νέα δισκογραφική συνεργασία με τον πρώην άντρα της έπειτα από πολλά χρόνια. Μάλιστα, το πρώτο νέο τραγούδι της είναι dance και τιτλοφορείται «Αγάπη Είναι, Εσύ».

«Το ότι ανεβαίνω σε πίστα και πάλι φέτος είναι κάτι που το κάνω μεγάλο κέφι. Η λέξη κούραση έχει διαγραφεί από το λεξιλόγιό μου. Θα περάσουμε καταπληκτικά!», λέει η Άννα.

Μιλώνας για τον Σάκη αναφέρει: «αυτό που θαυμάζω σε αυτό το παιδί είναι η εξέλιξη που είχε όλα αυτά τα χρόνια. Όχι μόνο στη φωνή του αλλά και στον τρόπο που ανοίχτηκε προς τον κόσμο. Τώρα ξεδιπλώνεται η αγνή θετική του αύρα».

Σχόλια

Spotlight