Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ρονάλντο: Τα αναβολικά, ο έρωτας για την Κουρνίκοβα και οι τρανσέξουαλ

Ρονάλντο: Τα αναβολικά, ο έρωτας για την...

Μια αποκαλυπτική βιογραφία για το φαινόμενο των γηπέδων

Σοκαριστικές αποκαλύψεις φέρνει στο φως η βιογραφία του Ρονάλντο, η οποία κυκλοφορεί χωρίς την έγκρισή του από τον τον Ιταλό συγγραφέα Έντσο Παλαντίνο. Το βιβλίο περιλαμβάνει μεταξύ πολλών αποκαλύψεων και αυτή περί χορήγησης αναβολικών στον διεθνή σταρ του ποδοσαφίρου εν αγνοία του.

Σύμφωνα με τη βιογραφία του Ρονάλντο το ιατρικό επιτελείο της Αϊντχόφεν στην οποία αγωνίστηκε τη διετία 1994-96 χορηγούσε στον Ρονάλντο αναβολικά για να αυξήσει τη μυϊκή μάζα του χωρίς την έγκρισή του.

Υπό τον τίτλο «Φόβος για το σκοτάδι» το βιβλίο  αναφέρεται στις σχέσεις του Ρονάλντο με διάφορες γυναίκες, στον πόθο του για την Άννα Κουρνίκοβα, αλλά και στην ιστορία με τις τρανσέξουαλ.

Μεταξύ άλλων η βιογραφία του Ρονάλντο αναφέρει:  «Ο Ρονάλντο χρησιμοποιούσε αναβολικά στεροειδή κατά τη θητεία του στην Αϊντχόφεν. Στον παίκτη χορηγούσαν βιταμίνες για να αυξήσουν τη μυϊκή του μάζα και στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη σωματική του ανάπτυξη, του έδιναν και αναβολικά».

Επίσης αναφέρεται ότι η υπερβολική χρήση αυτών των «βοηθημάτων» είχε σαν συνέπεια την υπερβολική ανάπτυξη του μυϊκού ιστού γύρω από τα γόνατά του που οδήγησαν στους μετέπειτα σοβαρούς τραυματισμού, οι οποίοι ουσιαστικά κατέστρεψαν την καριέρα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports