Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Υποστήριξαν την Ελλάδα;

Υποστήριξαν την Ελλάδα;

Του Μιχαήλ Στρατουδάκη

Δεν πρέπει να θεωρηθεί με κανένα τρόπο, πράξη θετική για την Ελλάδα η καταψήφιση των νέων σκληρών μέτρων από μερίδα Βουλευτών. Αν ρωτήσουν τους ψηφοφόρους τους θα τους απαντήσουν ευθέως ότι κακώς έπραξαν.

Αν ρωτήσουν τους Συνταξιούχους θα τους κυνηγήσουν! γιατί είναι σίγουρο ότι η έξοδος μας από το Ευρώ θα επιφέρει σε δεινότατην θέσην τους Συνταξιούχους και ίσως τα 120 Ευρώ να είναι το σύνολον των μηνιαίων αποδοχών τους!!!

Η επιστροφή στην δραχμήν δεν θα έχει κανένα θετικόν αποτέλεσμα για την Ελλάδα. Πλήθος ατελευτήτων αρνητικών. Αυτήν την στιγμήν η Αλβανία προσπαθεί να ενταχθεί στην Ευρωζώνην. Γιατί τολμά αυτό το διάβημα; Δεν το αντιλαμβάνονται οι υποστηρικτές της δραχμής;;;

Από την κυβερνητικήν πτέρυγα πολλοί ήταν αρνητικοί με την συμφωνίαν,  συνολικώς παρά ένας τεσσαράκοντα! Μερικοί είπαν «στηρίζω την Κυβέρνησην αλλά καταψηφίζω το Νομοσχέδιόν της»!!!

Πρόκειται για σχήμα λόγου που δεν έχει εξήγησην. Είναι φράση για να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές εκλογές. «Σας ζητώ την ψήφον γιατί δεν ψήφισα το τρίτον Μνημόνιον».

Τα μέτρα αυτά δεν τα ήθελεν κανείς. Ούτε τόσον δύσκολα που είναι αλλά ούτε ελαστικότερα να ήταν. Χρειαζόμαστε ανάπτυξην για να καταστούν τα μέτρα αμβλύτερα.

Για να πληρώνομεν αξιοπρεπώς το χρέος μας. Υπάρχουν τρόποι. Θα τους αναφέρομεν αργότερα. Κανείς δεν είναι υπέρ των μεγάλων και ασήκωτων επιβαρύνσεων. Όμως στην προκειμένη περίπτωσην όλοι τα ήθελαν.

Όλοι οι πένητες, οι χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, οι οποίοι γνωρίζουν ότι για να πάρουν την σύνταξήν τους και να μη πάσχουν αφόρητα δεινά, πρέπει να επέλθει συμφωνία. Αυτήν τη άποψην γιατί δεν την υιοθετούν όσοι κατεψήφισαν το Νομοσχέδιον;

Απλούστατα διότι δεν έμειναν έξω από τις Τράπεζες για να πάρουν πενήντα Ευρώ!!! Μερικοί παίρνουν 200.000 Ευρώ και μάλιστα στο σπίτι τους!! Να είναι αήθεια ότι υπάλληλος μετέφερε αυτές τις αναλήψεις;; Είναι δυνατόν να γίνει ανάληψη χωρίς την παρουσία του καταθέτου;;

Τελικώς η στάση των καταψηφισάντων Βουλευτών δεν ικανοποιεί το κοινόν συναίσθημα. Είναι Αντιπρόσωποί μας και πρέπει να φροντίζουν τα συμφέροντα τα δικά μας και του Έθνους. Αυτή πρέπει να είναι η πυξίδα τους και όχι τα αβάσιμα επιχειρήματα που ακούσαμεν. Η στάση τους δεν μας ικανοποίησε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις