Μάταια περίμεναν να πληρωθούν σήμερα παραμονή της Πρωτομαγιάς - Οι περισσότεροι θα περιμένουν έως την Δευτέρα
Χωρίς σύνταξη έμειναν οι συνταξιούχοι τόσο του ΟΓΑ όσο και του ΟΑΕΕ (το παλιό ΤΕΒΕ) καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, τα χρήματα των συντάξεων του μηνός Μαΐου θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τραπέζης των δικαιούχων συνταξιούχων την Δευτέρα 4 Μαΐου 2015.
Πολλοί συνταξιούχοι των ανωτέρω ταμείων έσπευσαν στις τράπεζες σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου ελπίζοντας πως θα πληρώνονταν κι αυτοί μαζί με τους συνταξιούχους του Δημοσίου και του ΙΚΑ αλλά μάταια. Έφευγαν απογοητευμένοι, κάποιοι άλλοι εκνευρισμένοι και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν έγινε εξαίρεση γι’ αυτούς λόγω της Πρωτομαγιάς ώστε να πληρωθούν μαζί με όλους τους άλλους συνταξιούχους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr πολλοί συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ επισκέφθηκαν τραπεζικά υποκαταστήματα ή στήθηκαν στην ουρά σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης – ATM στην Πάτρα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Να θυμίσουμε πως η καταβολή των χρημάτων των συντάξεων ξεκίνησε την Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015, στους συνταξιούχους του ΙΚΑ και του Δημοσίου ενώ σήμερα Πέμπτη παραμονή της Πρωτομαγιάς πληρώθηκαν όσοι έχουν το ταμείο του ΝΑΤ.
*Πάντως συμπολίτης του ταμείου του ΟΑΕΕ που επικοινώνησε με το thebest.gr μας είπε πως αργά το απόγευμα της Πέμπτης, μετά τις 17.30 με 18.00 είχαν μπει τα χρήματα και όσοι διέθεταν κάρτα θα μπορούσαν να κάνουν ανάληψη της σύνταξης.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









