Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το "Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλεια" σχολιάζει τις δημοσκοπήσεις

Το "Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλει...

Η ανακοίνωση της παράταξης Λυριτζή.

"Το Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλεια από τη στιγμή που ανακοίνωσε την κάθοδό του στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταύρο Λυριντζή προσπαθεί με συνέπεια και σοβαρότητα να καταδείξει την ανάγκη για επιστροφή του πολίτη στο επίκεντρο των αποφάσεων" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: "Εξαρχής στηλιτεύουμε τους υποψήφιους εκείνους, οι οποίοι κόντρα σε όσα επιβάλλουν οι καιροί που ζούμε μοιράζουν υποσχέσεις και τάζουν μεγαλόπνοα έργα νομίζοντας ότι μπορούν να συνεχίσουν την κατασπατάληση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, δηλ. των χρημάτων που παρακρατούνται από τον μόχθο και τον ιδρώτα του απλού πολίτη χωρίς να δίνουν αναφορά που και με ποιο τρόπο θα κάνουν όσα υπόσχονται.

Στην προσπάθειά τους αυτή κάποιοι υποψήφιοι εμφάνισαν τους εαυτούς τους να λαμβάνουν εξωπραγματικά ποσοστά σε κατά παραγγελίαν δημοσκοπήσεις. Σε αυτές παρουσιάζονταν πρώτοι και με τη νίκη «στο τσεπάκι» προεξοφλώντας τη βούληση των Αιγιαλέων.

 

Σήμερα, μόλις λίγες μέρες μετά, ΔΥΟ διαδικτυακές δημοσκοπήσεις από διαφορετικά ΜΜΕ, ανοιχτές και ανεξάρτητες, οι οποίες βασίζονται στην εκούσια συμμετοχή (όπως δηλ. και στις πραγματικές Εκλογές) εμφανίζουν - με σχεδόν το ίδιο ποσοστό και οι δύο - τον Σταύρο Λυριντζή να μπαίνει οριακά στη 2η Κυριακή ως υποψήφιος Δήμαρχος, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι παρουσιάζουν τα γνωστά …σκαμπανεβάσματα από την 1η στην 4η θέση και τούμπαλιν.

 

Οι μάσκες έπεσαν. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τους Αιγιαλείς. Στις 7 Νοεμβρίου οι κύριοι που επί χρόνια στηρίχθηκαν σε φτιαχτά πολιτικά προφίλ και αερολογίες θα μπουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις