Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στον εισαγγελέα ο Σούκουρης ως ύποπτος δωροδοκίας βουλευτή

Στον εισαγγελέα ο Σούκουρης ως ύποπτος δ...

Μετά τις αποκαλύψεις της Σταυρούλας Ξουλίδου

Με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης της κακουργηματικού βαθμού κατηγορίας, που αφορά δωροδοκία βουλευτή, καλείται σε κατάθεση την Δευτέρα από τον Εισαγγελέα Π.Παναγιωτόπουλο, ο Γιώργος Σούκουρης.

Ο κ. Σούκουρης καλείται σε ανωμοτί κατάθεση, μετά τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου ότι της πρότεινε χρηματικό ποσό, προκειμένου να διαφοροποιηθεί από το κόμμα της και να ψηφίσει για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός που ερευνά τις καταγγελίες Ξουλίδου, φέρεται να σχημάτισε την άποψη πως από τα στοιχεία που του προσκόμισε σήμερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος, κατά την κατάθεση του, προκύπτουν ενδείξεις για την εμπλοκή του κ. Σούκουρη που πρέπει να αξιολογηθούν.

Ο Π.Καμμένος φέρεται μεταξύ άλλων στοιχείων να προσκόμισε στον εισαγγελέα και βίντεο που, σύμφωνα με πληροφορίες, καταδεικνύει πιο στενή σχέση του υπόπτου με την ΝΔ.

Η κ. Ξουλίδου έχει υποστηρίξει ότι ο κληθείς ως ύποπτος Γιώργος Σούκουρης της πρότεινε 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ότι είχε υπονοήσει χρηματισμό του, ανεξάρτητου, πλέον, συνάδελφού της Π.Μελά.

Ο ίδιος ο κ. Μελάς, που κλήθηκε και κατέθεσε στον εισαγγελέα, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για το θέμα, χαρακτηρίζοντας συκοφαντικά και ψευδή τα όσα ειπώθηκαν για  αυτόν.

Ο κληθείς ως ύποπτος διαψεύδει την κ. Ξουλίδου, υποστηρίζοντας πως όποια επαφή είχε με στελέχη της ΝΔ αφορούσε ζητήματα των Βορειοηπειρωτών.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις