Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πλησιάζει η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη – Με ανανεωμένο look θα βγει στις 29 Σεπτεμβρίου 2014

Πλησιάζει η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη...

Στη 1 το μεσημέρι στο κανάλι του Alpha

Με ανανεωμένο look αναμένεται να βγει στην πρώτη της εκπομπή για την καινούρια τηλεοπτική σαιζόν, 2014-2015 η εξαιρετικά δημοφιλής παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη.

Όπως γράφει το newpost.gr, μπορεί η δομή της εκπομπής της να μην έχει αλλάξει ιδιαίτερα (η συνταγή είναι δοκιμασμένη) αλλά η εντυπωσιακή ξανθιά παρουσιάστρια (όπως πάντα) όλο και κάτι θα αλλάξει πάνω της.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό OK! ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης, «κάθε χρόνο πριν από την πρεμιέρα της κάνουμε μία μικρή αλλαγή στο look της» και πρόσθεσε ότι φέτος τα μαλλιά της θα είναι ελαφρώς πιο κοντά με έντονο φιλάρισμα.

«Συνήθως στην πρεμιέρα της η Ελένη Μενεγάκη θέλει στιλιστικά η εμφάνισή της να είναι σικ και αριστοκρατική. Της αρέσουν οι απλές γραμμές και τα μονόχρωμα υφάσματα – λευκό nude, μπλε και baby pink», είπε χαρακτηριστικά.

To σχετικό τρέιλερ για την πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης μενεγάκη ήδη παίζεται στο κανάλι του Alpha.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight