Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Στο σφυρί έκταση στην Καλογριά, παραθαλάσσιο στο Ρίο, τριώροφο νεοκλασσικό στην Πάτρα και το πρώην ειρηνοδικείο Κλειτορίας

Αχαϊα: Στο σφυρί έκταση στην Καλογριά, π...

Ηλεκτρονικά οι...πωλήσεις

Παραθαλάσσια έκταση 55.327 τ.μ. στην Καλογριά, παραθαλάσσιο οικόπεδο 16.737 τετραγωνικών μέτρων στο Ρίον μια ανάσα από τη γέφυρα, τριώροφο νεοκλασικό επί του πεζόδρομου της Αγίου Νικολάου και το πρώην ειρηνοδικείο στην Κλειτορία περιλαμβάνονται στα ακίνητα που  βγαίνουν ηλεκτρονικά στο σφυρί από το ΤΑΙΠΕΔ.

Τα πλήρη στοιχεία των ακινήτων από την Αχαΐα που βγαίνουν στο σφυρί ηλεκτρονικά έχουν ως εξής:

*Έκταση 55.327,00 τετραγωνικά μέτραστην Καλογριά Αχαΐας  Τρόπος Πληρωμής: Με Δόσεις  Περιγραφή  Το ακίνητο βρίσκεται στην παραλία της Καλογριάς. Είναι επίμηκες ορθογωνικό με μέτωπο στην παραλία. Είναι επίπεδο με αμμώδη εδάφη και ελάχιστη ή καθόλου βλάστηση χωρίς πανίδα.

*Παραθαλάσσια έκταση 16.737,00 μέτρων στο Ρίο του Δήμου Πατρέων Είδος Ακινήτου: Τουριστικό  Τρόπος Πληρωμής: Με Δόσεις . Το ακίνητο είναι γήπεδο που ευρίσκεται στην παραλιακή ζώνη του πρώην Δήμου Ρίου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Γεωργίου, σε εξαιρετικά κομβικό σημείο, σε άμεση γειτνίαση με τη Ζεύξη Ρίου - Αντιρρίου, το πορθμείο του Ρίου και το κάστρο του Ρίου. Μπορεί να αξιοποιηθεί για τουριστική εγκατάσταση.

*Οικόπεδο με τριώροφο κτίριο με διατηρητέα πρόσοψη στο κέντρο της Πάτρας Είδος Ακινήτου: Κατοικία  Τρόπος Πληρωμής: Με Δόσεις . Οδός     Αγίου Νικολάου 8  Τετραγωνικά Μέτρα Κτισμάτων        699,20 Τριώροφο κτίριο με διατηρητέα πρόσοψη στο κέντρο της Πάτρας.

*Οικόπεδο με κτίσμα στην Κλειτορία Καλαβρύτων Νομού Αχαίας Είδος Ακινήτου: Επαγγελματικό Τρόπος Πληρωμής: Με Δόσεις . Καλάβρυτα - Περιοχή  Κλειτορία , Τετραγωνικά Μέτρα Οικοπέδου      900,00  Τετραγωνικά Μέτρα Κτισμάτων                589,00.

Το κτίριο του ειρηνοδικείου είναι διώροφο με υπόγειο και στέγη. Το οικόπεδο είναι διαμπερές και έχει πρόσβαση και είσοδο από δύο δρόμους στην βόρεια και νότια πλευρά του. Είναι περιφραγμένο και σαφώς οριοθετημένο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις