Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ηλεία: Μαθητές εξακολουθούν να κάνουν μάθημα στα λυόμενα

Ηλεία: Μαθητές εξακολουθούν να κάνουν μά...

Ερώτηση του Γιώργου Κοντογιάννη προς τους αρμόδιους υπουργούς.

Να ξεκαθαρίσει τη θέση της η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά τη κατασκευή του νέου κτιρίου στο οποίο θα στεγαστεί το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο του Δήμου Βαρθολομιού Νομού Ηλείας ζητά με ερώτησή του στη Βουλή προς του αρμόδιους Υπουργούς Υποδομών κ.Μιχάλη Ρέππα και Παιδείας κ.Άννα Διαμαντοπούλου ο Βουλευτής Ν.Ηλείας της ΝΔ κ. Γιώργος Κοντογιάννης.

Συγκεκριμένα στην ερώτησή του ο κ.Κοντογιάννης αναφέρει τα εξής:

« Με την υπ’αριθμ.πρωτοκόλλου 165299/ΣΤ1/19-12-2008 απόφαση του πρώην Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, ανατέθηκε στον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων Α.Ε. (Ο.Σ.Κ. Α.Ε.) το έργο της κατασκευής του νέου κτηρίου στο οποίο θα στεγαστεί το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο του Δήμου Βαρθολομιού Νομού Ηλείας.

Με την παραπάνω απόφαση ανατέθηκε στον Ο.Σ.Κ. Α.Ε. να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και ενέργειες που απαιτούνται για την μελέτη, επίβλεψη του έργου κατασκευή Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου του Δήμου Βαρθολομιού Νομού Ηλείας.

Η κατασκευή του ανωτέρω έργου θα βάρυνε τις πιστώσεις του έργου με αριθμό 1999ΣΕ04760004 της ΣΑΕ047/6 του Ο.Σ.Κ. Α.Ε. .

Μαθητές και καθηγητές εξακολουθούν να κάνουν μάθημα στα λυόμενα και αυτό δεν θα αλλάξει για τα επόμενα χρόνια αν δεν επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση των αποφάσεων της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.

Με δεδομένο ότι έως σήμερα καμία εξέλιξη στο ζήτημα της κατασκευής του νέου κτηρίου στο οποίο θα στεγαστεί το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο του Δήμου Βαρθολομιού Νομού Ηλείας, Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:

 

1)     Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαδικασίες κατασκευής του νέου κτηρίου στο οποίο θα στεγαστεί το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Βαρθολομιού Ν.Ηλείας;

2)     Υπάρχει νεότερη απόφαση η οποία καταργεί την απόφαση του πρώην αρμόδιου για το θέμα Υπουργού κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη;

3)     Με δεδομένο ότι το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Βαρθολομιού στεγάζεται σε λυόμενες αίθουσες, ποιος είναι ο προγραμματισμός του αρμόδιου Υπουργείου όσον αφορά την κατασκευή του νέου κτηρίου;

4)     Υπάρχει πρόθεση από την πλευρά των αρμόδιων Υπουργείων για να κατασκευαστεί τελικώς νέο κτήριο στο οποίο θα στεγαστεί το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Βαρθολομιού Ν.Ηλείας;»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις