Δείτε την δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου που επέλεξε η Λατίνα σταρ
«Δαγκωτό» στον Βρεττό Βρεττάκο ρίχνουν οι τραγουδίστριες του Εξωτερικού: μετά τις Μπιγιόνσε και Σακίρα, με δημιουργία του εμφανίστηκε και η Τζένιφερ Λόπεζ!
Η Λατίνα σταρ -που προτίμησε τον Έλληνα σχεδιαστή και στα πρόσφατα βραβεία Billboard, αλλά και στα Brit Awards στις αρχές του χρόνου- κυκλοφόρησε το clip του νέου της τραγουδιού «First Love» στο οποίο συμπρωταγωνιστεί το «καυτό» μοντέλο των D&G, Ντέιβιντ Γκάντι.
Εκτός από τον σέξι νεαρό, όμως, τα βλέμματα τραβάει και η δημιουργία υψηλής ραπτικής του Vrettos Vrettakos που φοράει η Λόπεζ, μια τουαλέτα κεντημένη με 300.000 κρύσταλλα Swarovski, με έντονα κοψίματα και διαφάνειες!
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










