Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μέρκελ: Έκκληση για συμβιβασμό Ισραηλινών- Παλαιστινίων

Μέρκελ: Έκκληση για συμβιβασμό Ισραηλινώ...

Τους καλεί να διεξάγουν με απόλυτη σοβαρότητα τις διαβουλεύσεις.

Έκκληση προς τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστινίους να καταλήξουν σε ένα συμβιβασμό, προκειμένου να ολοκληρώσουν μέσα σε έναν χρόνο τον γύρο των άμεσων ειρηνευτικών διαπραγματεύσεών τους, απηύθυνε σήμερα η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.

«Η Άγκελα Μέρκελ καλεί Ισραηλινούς και Παλαιστινίους να διεξάγουν με απόλυτη σοβαρότητα τις ειρηνευτικές διαβουλεύσεις που θα ξεκινήσουν στις 2 Σεπτεμβρίου, με στόχο τον τερματισμό της σύρραξης στη Μέση Ανατολή και να τις ολοκληρώσουν μέσα στα χρονικά πλαίσια ενός έτους», τονίζει στο ανακοινωθέν του ο εκπρόσωπος της γερμανίδας καγκελαρίου, Στέφεν Ζάιμπερτ.

Η κα Μέρκελ εκτιμά πως κατά τη διάρκεια των προηγούμενων διαπραγματεύσεων έχουν συνεξετασθεί «πιθανές λύσεις σε άλυτα ακόμη ζητήματα» και πως πλέον πρόκειται «να αποδείξουν την ικανότητά τους για να επιτύχουν τον απαιτούμενο συμβιβασμό», τόνισε ο ίδιος.

Όπως σημείωσε, η γερμανίδα καγκελάριος χαιρετίζει επίσης την προσήλωση του αμερικανού ειδικού απεσταλμένου στη Μέση Ανατολή στις διαπραγματεύσεις και τον καλεί «να συνεχίσει ακάματα» σε αυτήν την οδό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις