Αυτό τονίζει ο επικεφαλής της Ανδρέας Τζουραμάνης
Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τόνισε ο Ανδρέας Τζουραμάνης ότι η «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» θα είναι παρούσα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, σε παρέμβασή του σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alpha Πάτρας".
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της παράταξης Ανδρέας Τζουραμάνης επεσήμανε ότι αποτελεί ηθικό χρέος απέναντι στους ψηφοφόρους της παράταξης στις προηγούμενες εκλογές, που εξέλεξαν την «Πρωτοβουλία» στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και απέναντι σε όλους τους νέους και αυτοδημιούργητους δημότες που καθημερινά ενώνουν τις δυνάμεις τους με το συνδυασμό, η κάθοδος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Άλλωστε αυτό τόνισε και στην ομιλία του το Σάββατο στην διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού, επισημαίνοντας ότι «σε αυτές τις εκλογές, η Πρωτοβουλία για τν Πάτρα δεν θα ζητήσει μόνο την επανεκλογή της στο Δημοτικό Συμβούλιο με ένα ίσως καλύτερο ποσοστό εκλογής, αλλά την εκλογή της στη θέση της Δημοτικής Αρχής, για να τα αλλάξουμε όλα σε αυτή την πόλη».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










