Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι τρέχει με τον αριθμό 11, την ΕΡΤ και το μνημόνιο;

Τι τρέχει με τον αριθμό 11, την ΕΡΤ και ...

Περίεργες συμπτώσεις...

Δεν ξέρω αν η ιστορία της ΕΡΤ θα αποδειχθεί η 11η Σεπτεμβρίου της κυβέρνησης. Αυτό που ξέρω, γράφει ο “Μικροπολιτικός” ότι κάτι... τρέχει με τον αριθμό 11 και το Μνημόνιο.

Φίλος της στήλης, ο οποίος δεν συνηθίζει να εξυφαίνει σενάρια συνωμοσίας, παρατήρησε ότι το ψηφιακό σήμα της ΕΡΤ διακόπηκε στις 11.11 μ.μ. της 11ης Ιουνίου. 

Θυμίζω, προσθέτει ο “Μικροπολιτικός”, ότι με βάση την αριθμολογία, τον αριθμό 11 θεωρείται ιδιαίτερα ισχυρό, ενώ αποτελεί νούμερο αναφοράς και σε διάφορες μυστικιστικές παραδόσεις. 

Ο αναγνώστης μου θυμάται ακόμη ότι ο Λουκάς Παπαδήμος ορκίστηκε 11ος Πρωθυπουργός της Ελλάδας στις 11/11 του 2011.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις