Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαύρα πρωτοσέλιδα για την ΕΡΤ στον Γαλλικό Τύπο

 Μαύρα πρωτοσέλιδα για την ΕΡΤ στον Γαλλικό Τύπο

Πρώτο θέμα και με «σημειολογικά» πρωτοσέλιδα το λουκέτο της ΕΡΤ στις Γαλλικές εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας όπως η Liberation

«Ποιος έκλεισε την τηλεόραση;», αναρωτιέται στο σημερινό της φύλλο (Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013) η εφημρίδα Liberation, ενώ η L'Humanite κάνει λόγο για «Μαύρη οθόνη για την Δημοκρατία» στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνει το σάιτ του ‘Έθνους», το θέμα του αιφνιδιαστικού λουκέτου στην κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση είναι πρωτοσέλιδο σε πολλές από τις κορυφαίες εφημερίδες στην Ευρώπη.

Ειδικά ο Γαλλικός Τύπος περιλαμβάνει ιδιαίτερα «μαύρες» και αιχμηρές αναφορές, τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά.

Η «LHumanite» μιλά με έμφαση για «Μαύρη οθόνη για την Δημοκρατία» στην Ελλάδα, κάτι που συμμερίζεται και η έγκυρη Le Monde στο κεντρικό θέμα της πρώτης σελίδας, μιλώντας για «μαύρη οθόνη» των κρατικών δικτύων στην Ελλάδα.

Η Figaro πιο απαισιόδοξη θεωρεί ότι οι μεγάλες αντιδράσεις για το λουκέτο στην ΕΡΤ προμηνύουν νέο γύρο μεγάλων ταραχών και αστάθειας στην χώρα μας. Συγκεκριμένα το κεντρικό θέμα στην Le Figaro αναφέρει, «Η Ελλάδα βυθίζεται στην αναταραχή».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις