Συνελήφθη μαζί με συνεργούς του
Για ληστείες σε βάρος αλλοδαπών συνελήφθη ειδικός φρουρός τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Άγιο Παντελεήμονα, γιατί μαζίμε συνεργούς του και με την απειλή πιστολιών άρπαξαν 1.200 ευρώ από Ιρανό.
Από την έρευνα που έκανε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι ο ειδικός φρουρός είχε διαπράξει άλλες δύο ένοπλες ληστείες, τους τελευταίους δύο μήνες, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Ειδικότερα, σε δύο περιστατικά τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, αφαίρεσε από Αλγερινό υπήκοο 250 ευρώ, ενώ από έναν υπήκοο Μπαγκλαντές αφαίρεσε τη χρεωστική του κάρτα, με την οποία έκανε ανάληψη 1.000 ευρώ από ΑΤΜ τράπεζας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε ΕΔΕ από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










