Όλοι δήλωσαν περήφανοι για την ελληνική ομάδα
Μπορεί η εθνική μας ομάδα να ηττήθηκε με 2-4 από τη Γερμανία, αλλά οι επώνυμοι μέσω Twitter δήλωσαν περήφανοι για την ελληνική ομάδα.
«Ελλάδα, θα σ΄αγαπώ για παντα!!!Μπράβο!!!» έγραψε η Ζέτα Δούκα.
Ο Γιώργος Λιάγκας από την άλλη, πόσταρε: «το 4-2 είναι αξιοπρεπέστατο σκορ απέναντι σε μια πολύ καλύτερη ομάδα. Και πάλι περήφανοι γι΄αυτή την ομάδα. Μπράβο παιδιά!!!»
Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε: «δεν με νοιάζει που χάσαμε. Είμασταν πάλι όλη η Ελλάδα μια παρέα… Μπράβο παιδιά! Πάμε γερά!»
Η Maria Menounous πόσταρε: «το ελληνικό πνεύμα ποτέ δεν πεθαίνει! Ποτέ!»
Η Έλλη Κοκκίνου έγραψε: «Μάλιστα! Επιστροφή στην πραγματικότητα τώρα! Όσο χαρήκαμε χαρήκαμε! Μπράβο στα παιδιά!»
Το ίδιο και η Δέσποινα Βανδή: «Δεν πειράζει παιδιά! Έχουμε αντέξει χειρότερα! Είμαστε τυχεροί και μόνο που είμαστε έλληνες!»
Η Δούκισσα Νομικού έγραψε: «Μπράβο στα παιδιά! Δεν έχει σημασία το σκορ, αλλά η ψυχή και το πάθος που έδειξαν μέχρι τελευταία στιγμή!»
Ο Σάκης Ρουβάς από την άλλη πόσταρε: «Η εθνική μας είναι στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Μπράβο στα παιδιά μας! Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ… Ολέ ΕΛΛΑΣ ολέ ολέ… Proud to be Greek».
Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου έγραψε:
«Η λογική μετράει το αποτέλεσμα. Η καρδιά δίνει βραβείο στην προσπάθεια… νικήσατε! Euro 2012».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









