Οι συγκεντρωμένοι τον περίμεναν στη Φαβιέρου
20.32 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ομιλία Σαμαρά ο οποίος έκανε πρόσκληση στους πολίτες να του δώσουν ισχυρή εντολή για να μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. "Πιστέψτε στην Ελλάδα, ελάτε να απαντήσουμε σε όσους προσέβαλαν τους Έληνες. Ζητώ να τους δώσουμε μαζί την απάντηση ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει¨είπε. Ο κ. Σαμαράς αποχώρησε από την ΕΑΠ εν ηρεμία, καθώς οι συγκεντρωμένοι είχαν φύγει.
20.25 Ο Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε ότι θα καταργήσει το χαράτσι και θα το αντικαταστήσει με έναν ενιαίο φόρο. Επίσης αναφέρθηκε στα μεγάλα οδικά εργα της Πατρών - Κορίνθου και της Αντιρίου Ιωαννινων τα οποία παίρνουν και παλι μπροστά. Εκτενή αναφορά εκανε και στα δημόσια κτίρια και τα κτίρια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,στην Πάτρα, τα οποία παραμένουν ανεκμετάλλευτα αλλά και σε παλιά εργοστάσια όπως η Πειραϊκή Πατραίκή και ο Λαδόπουλος, τα οποια όπως ειπε, απαξιώνονται και ερημώνουν.
Ειδική αναφορά έκανε και στο λιμανι της Πατρας, τονίζοντας ότι το μόνο που έδωσε ο Βενιζέλος σε σχεση με το χρόνιο αιτημα του θαλασσιου μετώπου, ήταν αόριστες υποσχέσεις και προεκλογικά πυροτεχνήμστα.
20.16 Δριμεία ήταν η επίθεση του Αντώνη Σαμαρά και στην Χρυσή Αυγή τονίζοντας ότι αυτοί που πιστεύουν σε αγκυλωτούς σταυρούς, μπορεί να μιλάνε για πατρίδα, αλλά δεν είναι φίλοι, είναι εχθροί της πατρίδα. " Όποιος αγαπάει την πατρίδα, ενώνει την πατριδα. Αυτοί διχάζουν την πατρίδα, σκοτώνουν για την πατρίδα" ανέφερε.
20.08 Δριμεία ήταν η επίθεση Σαμαρά στον πολιτικό αρραβώνα Τσίπρα με Καμμένο. "Το φαντάζεστε να παλεύει ο Καμμένος να διώξει τους μετανάστες στην ευρώπη που ο ίδιος δεν θέλει και την ίδια ώρα να έχει πολιτική του παρέα τον Τσιπρα που τα έχει βρει με τους μετανάστες" αναρωτήθηκε ο Πρόεδρος της Ν.Δ., ο οποίος έκανε αναφορά και στον Κώστα Σημίτη λέγοντας ότι ο πρώην Πρωθυπουργός παραδέχθηκε αυτό που ο ίδιος έλεγε απο την αρχή, ότι δηλαδή το μνημόνιο του 2010 ήταν καταδίκη για τη χώρα.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποσχέθηκε επίσης πως εάν η Νέα Δημοκρατία έρθει στην εξουσία θα ψάξει τα πόθεν έσχες όλων όσων διατέλεσαν υπουργοί.
20.05 Στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα της Πάτρας αναφέρθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, για το οποίο είπε ότι έχει πάρει διαστάσεις εφιάλτη. Είπε δε ότι ο πρώτος νόμος του ΠΑΣΟΚ ήταν ο νόμος Ραγκούση που έκανε μαγνήτη την Ελλάδα για τους λαθρομετανάστες και δεσμεύτηκε ότι αν εκλεγεί θα τον καταργήσει.
20.00 Ο κ. Σαμαράς άρχισε την ομιλία του στο κατάμεστο γήπεδο της ΕΑΠ, κάνοντας λόγο για νέα μεταπολίτευση και με επιθέσεις εναντίον των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Μίλησε για τρομοκρατία της αριστεράς,για το ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε με ψέματα είπε τέρμα στην τρομοκρατία της αριστεράς, αλλά και για όσους κάνουν καινούργια κόμματα και ένοχες συνεργασίες.
19.55 Μόλις έφτασε στην ΕΑΠ ο Αντώνης Σαμαράς και ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενους απο τους συγκεντρωμένους στο γήπεδο. Κατά την είσοδό του όμως έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών απο τους συγκεντρωμένους πολίτες.
19.50 Αγανακτισμένοι πολίτες και μέλη λαϊκών συνελεύσεων έχουν συγκεντρωθεί έξω απο το γήπεδο της ΕΑΠ όπου θα μιλήσει και ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς και τον περιμένουν για να του τα...ψάλλουν όπως έγινε και με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Παρασκευή. Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Φαβιέρου και Ηπείρου και φωνλαζουν συνθήματα όπως "ψωμία παιδεία ελευθερία, η χούντα δεν τελέιωσε το ΄73".
Απο στιγμή σε στιγμή αναμένεται να φτασει στο χώρο Πρόεδρος της Ν.Δ.

















Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr






