Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πέρασε στην ιστορία η Whitney Houston - Δείτε φωτό από την κηδεία της

Πέρασε στην ιστορία η Whitney Houston - ...

Θα ταφεί το μεσημέρι της Κυριακής στο νεκροταφείο της γενέτειράς της δίπλα στον πατέρα της John Houston

Η στιγμή που το ασημένιο φέρετρο με την σορό της Whitney Houston μεταφερόταν από την εκκλησία των Βαπτιστών, στο νεκροτομείο του Newark στο New Jersey, υπό τους ήχους του I will always love you, έκανε χιλιάδες κόσμου να ξεσπάσουν σε δάκρυα βαθιάς θλίψης για μια τραγουδίστρια που άφησε εποχή.  Tρεις ώρες και 45 λεπτά διήρκεσε η νεκρώσιμη ακολουθία για την αδικοχαμένη ερμηνεύτρια, η οποία κηδεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/02) στην εκκλησία όπου τραγουδούσε μικρή στην γενέτειρά της.

Παρόντες 1500 προσκεκλημένοι αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολούθησαν σε ζωντανή δορυφορική σύνδεση το γεγονός.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της Cissy, αλλά και η κόρη της Βobbi Kristina, οι οποίες υποβαστάζονταν καθ’όλη την διάρκεια της τελετής. Όπως νωρίτερα σας γράψαμε από το star.gr, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι οι Αρχές απομάκρυναν τον πρώην σύζυγο της Houston, Βobby Brown, μετά από απαίτηση της οικογένειάς της, που από την αρχή τον είχε χαρακτηρίσει ανεπιθύμητο.

«Δεν σου είπα ποτέ ότι όταν γεννήθηκες είχα δει όνειρο ότι δεν θα έμενες μαζί μου για πολύ», έγραψε η μητέρα της Cissy Houston στο τελευταίο γράμμα στην κόρη της, που δημοσιεύτηκε μαζί με ανέκδοτες φωτογραφίες της. «Αναπαύσου εν ειρήνη», κατέληξε η mommie, όπως την αποκαλούσε η ερμηνεύτρια.

Συγκλονιστικός ήταν ο αποχαιρετιστήριος λόγος του Kevin Kostner, ο οποίος για πρώτη φορά έδωσε στην δημοσιότητα άγνωστες μέχρι σήμερα λεπτομέρειες της συνεργασίας του με την Whitney, φυσικά από τον Bodyguard. «Είχε αγχωθεί ότι δεν ήταν αρκετά καλή για τον ρόλο. Εγώ την διαβεβαίωσα ότι θα ήμουν μαζί της σε κάθε βήμα. Ότι δεν με ένοιαζε εάν γινόταν κάποιο λάθος.
Αυτή η Whitney που γνώρισα εγώ δεν είχε καμία σχέση με μια παγκοσμίου φήμης και παγκοσμίου βεληνεκούς ερμηνεύτρια. Με ρωτούσε συνεχώς: Πώς τα πήγα; Ημουν καλή σε αυτή την σκηνή; Κι εγώ της απαντούσα ότι πολλές θα μπορούσαν να παίξουν την Rachel Marron, αλλά πραγματικά καμία επαγγελματίας ηθοποιός τόσο καλά όσο εσύ. Και το εννοούσα.

Όταν ανακοίνωσα στην παραγωγή της ταινίας ότι θα δώσουμε τον ρόλο στην Whitney, μου είπαν ότι είμαι τρελός και η ταινία θα αποτύχει, πρώτον και κύριον γιατί είναι μαύρη και δεύτερον η Houston ΔΕΝ είναι ηθοποιός.
Τελικά, όλοι είδαμε τι έγινε. Και όχι μόνο με την συγκεκριμένη δουλειά, αλλά γενικότερα με το πόσο ψηλά έβαλε τον πήχη η Whitney. Ο κοινός μας παρονομαστής ήταν η εκκλησία. Ξέρετε τί πιστεύω; Οταν θα τραγουδάει στον Κύριο θα είναι καταπληκτική», ήταν μόνο μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά του λόγια.

Η θεία της Dionne Warwick, η στενή της συνεργάτιδα Alicia Keys, παιδικοί φίλοι και συγγενείς της Whitney μίλησαν συγκινημένοι για εκείνη, ενώ οι περισσότεροι που είναι άλλωστε και καλλιτέχνες, τραγούδησαν προς τιμήν της.

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν και αυτή του Stevie Wonder.
Λίγο πριν το τέλος, ένας ακόμη επικήδειος έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν: Ηταν ο πραγματικός σωματοφύλακας της Whitney, Ray Watson, ο οποίος δεν έβγαλε ούτε για ένα λεπτό τα γυαλιά ηλίου.   

Δεν σταμάτησε όμως και να κλαίει ούτε για μια στιγμή. «Εχασα μια φίλη, ένα αφεντικό, μια αδελφή», είπε, μιλώντας στην θέση της Aretha Franklin, που όπως σας είπαμε, λόγω κόπωσης δεν κατάφερε να παραβρεθεί.

Καθ’όλη την διάρκεια της τελετής, η gospel χορωδία έψελνε εκκλησιαστικούς ύμνους, ενώ η περιοχή είχε αποκλειστεί από τις αστυνομικές Αρχές της πόλης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και οι δεκάδες συμμορίες που δρουν στην συγκεκριμένη πόλη κήρυξαν ανακωχή λόγω της ημέρας.

Η Whitney Houston θα ταφεί το μεσημέρι της Κυριακής στο νεκροταφείο της γενέτειράς της δίπλα στον πατέρα της John Houston.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight