Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα:Ο Μιχάλης Ρακιντζής "επιβιβάστηκε" στο Orient Express

Πάτρα:Ο Μιχάλης Ρακιντζής "επιβιβάσ...

Συνάντησε τον καλό του φίλο Γιώργο Κοτοπούλη

 

Τον καλό του φίλο από τα παλιά, είχε την ευκαιρία να συναντήσει στην Πάτρα, ο Μιχάλης Ρακιντζής....Ο Γιώργος Κοτοπούλης υποδέχθηκε τον διαχρονικό τραγουδοποιό, πού αλλού; Στο Orient Express των Υψηλών Αλωνίων, που έτσι κι αλλιώς είναι εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένο στέκι των καλλιτεχνών.

Στην μεγάλη συντροφιά του Μιχάλη, ήταν εκτός φυσικά από την σύντροφό του Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου, φίλοι τους δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί της Πάτρας.
Ο Μιχάλης έμεινε ενθουσιασμένος, τόσο από τις γαστριμαργικές εκπλήξεις του μενού του Orient Express, τόσο όμως και από το εκπληκτικό διάκοσμο του χώρου, που ως γνωστόν φέρει την σφραγίδα του δαιμόνιου Πατρινού επιχειρηματία.

Όμως ένα ακόμα στοιχείο που έκλεψε τις εντυπώσεις και σχολιάστηκε ευμενώς από τον καλλιτέχνη, ήταν η μουσική επένδυση της βραδιάς, που φυσικά είχε την σφραγίδα του καταξιωμένου συμπολίτη d.j. Τάκη Βαβαρούτα!
Όλα κύλησαν ιδανικά στον τόσο ξεχωριστό αυτό δείπνο στο Orient Express, κάτι που άλλωστε υποδηλώνουν και τα πλατιά χαμόγελα των δύο φίλων στον φακό του Flashstar.gr

Ο πατρινός επιχειρηματίας αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά άψογος οικοδεσπότης, προσφέροντας καλή φιλοξενία στους καλεσμένους του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight