Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΣΗΕΠΗΝ: "Απαράδεκτη απόφαση του ΕΣΡ για το Tele - Time"

ΕΣΗΕΠΗΝ: "Απαράδεκτη απόφαση του ΕΣ...

Δείτε τη νέα επιστολή στο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο για την "τύχη" του σταθμού

Νέα επιστολή στο ΕΣΡ για την "τύχη" του τηλεοπτικού σταθμού της Πάτρα έστειλει η ΕΣΗΕΠΗΝ, με αφορμή την απόφαση του φορέα να επιβάλει απλά ένα πρόστιμο για τη μετατροπή του καναλιού, από ενημερωτικό σε ψυχαγωγικό. Η επιστολή έχει ως εξής:

"Κύριε Πρόεδρε

Η αδικαιολόγητη στάση του φορέα σας έναντι των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού TELE TIME Αχαΐας ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής. Με την πρόσφατη απόφασή σας απορρίψατε (και ορθώς) την αίτηση του επιχειρηματία να μετατρέψει τον σταθμό από ενημερωτικό (όπως προβλέπει η άδεια λειτουργίας) σε ψυχαγωγικό. Μάλιστα σύμφωνα με το σκεπτικό σας η αναμετάδοση παιδικού προγράμματος καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας είναι παράνομη !

Προκειμένου να επανέλθει στην νομιμότητα ο ιδιοκτήτης και να αντιμετωπιστεί η κατάφορη παραβίαση κάθε έννοιας δικαίου του επιβάλλεται το εξοντωτικό πρόστιμο των 15.000 ευρώ !

Παράλληλα αγνοήσατε επιδεικτικά την παράκληση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων και του Συλλόγου Τεχνικών Τηλεόρασης να παραστούν στην συνεδρίασή σας και να σας ενημερώσουν για την κατάσταση ώστε να έχετε πλήρη εικόνα.

Με συνεχείς επιστολές το ΔΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ σας έχει καλέσει να λάβετε ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον του TELE TIME και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του ενημερωτικού προγράμματός του που το καταξίωσε στην συνείδηση της τοπικής κοινωνίας.

Αντ’ αυτού λαμβάνετε αποφάσεις γραφειοκρατικής αξίας και σημασίας, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται μια απαράδεκτη κατάσταση. Σε διάστημα λιγότερο των δύο ετών έχουν απολυθεί περισσότεροι από 40 εργαζόμενοι, έχει τερματιστεί κάθε τοπικό ενημερωτικό , αλλά και τοπικό πρόγραμμα και εσείς απλώς από καιρού εις καιρόν επιβάλλεται διοικητικές κυρώσεις, επιτρέποντας ουσιαστικά την συνέχιση της προκλητικής παρανομίας.

Κύριε Πρόεδρε,

οι απολυμένοι συνάδελφοί μας ανέμεναν από μια ανεξάρτητη αρχή να επιδείξει πυγμή και να πατάξει τις ανομίες και όχι να μοιράζει πρόστιμα-χάδια για να δικαιολογεί τον ρόλο της.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και σας καλεί έστω και τώρα να λάβετε πραγματικές αποφάσεις".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις