Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθη 37χρονος για εξαπάτηση δυο γερόντων

Πάτρα: Συνελήφθη 37χρονος για εξαπάτηση ...

Ο δράστης κατάφερε να τους πάρει λεφτά και κοσμήματα – Οδηγίες από την Αστυνομία

Ένας 37χρονος συνελήφθη από την Ασφάλεια της Πάτρας, με την κατηγορία εξαπάτησης ηλικιωμένων. Πρόκειται για δυο περιπτώσεις απάτης που είχαν συμβεί το τελευταίο τριήμερο στην Πάτρα.

Ειδικότερα ο 37χρονος ενεργώντας στην μια περίπτωση μόνος του και στην άλλη μαζί με δυο συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, έπεισε δυο ηλικιωμένους, προφασιζόμενος και στις δυο περιπτώσεις ότι είναι γνωστός των παιδιών τους, να του δώσουν κοσμήματα συνολικής αξίας 1000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης και των δυο περιπτώσεων απάτης είναι ο 37χρονος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του , για διάπραξη περιπτώσεων απάτης κατ΄ εξακολούθηση θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

Προκειμένου στο μέλλον αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παρακαλούνται οι πολίτες  και ιδίως οι ηλικιωμένους, να μη πείθονται εύκολα από άγνωστα άτομα που τους πλησιάζουν είτε με το πρόσχημα ευκαιριακών αγορών, είτε ως γνωστοί συγγενών τους, προφασιζόμενοι την εξόφληση χρέους, ασφαλιστήριων συμβολαίων, ηλεκτρικών συσκευών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ.λ.π., για λογαριασμό των συγγενικών τους προσώπων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις