Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η “λευκή επιταγή”

Ο Νίκος Χατζηνικολάου  και η “λευκή επιταγή”

Ο εκδότης της «Real News» πολιορκείται εδώ και αρκετό καιρό από τουλάχιστον δυο τηλεοπτικούς σταθμούς,

Το θολό τοπίο που εδώ και αρκετό καιρό απλώνεται στον ορίζοντα των εργαζομένων του Alter, παραμένει νεφελώδες. Με μόνη αξιόπιστη πηγή ειδήσεων, ως προς την πορεία των εξελίξεων, τα όσα εκμυστηρεύεται κάθε πρωί ο Νίκος Χατζηνικολάου στους ακροατές του ραδιοφώνου, μέσω της εκπομπής που διατηρεί στον «Real Fm».

Σήμερα, λοιπόν, ο κορυφαίος άνκορμαν της ελληνικής τηλεόρασης εμφανίστηκε να είναι «συγκρατημένα αισιόδοξος», ως προς την κατάληξη που θα έχουν οι συζητήσεις με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, και σχολίασε με νόημα ότι ο ίδιος θα είναι εκεί, για να συμβάλλει όπου μπορεί, στην προσπάθεια να σταθεί και πάλι ο τηλεοπτικός σταθμός στα πόδια του.

«Θα περιμένω τις εξελίξεις, και θα βοηθήσω όσο μπορώ με τη δική μου στάση. Αν οι νέοι επενδυτές επιδείξουν σωστή στάση, προσωπικά θα είμαι εκεί. Δεν δίνω ωστόσο λευκή επιταγή σε κανέναν», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου, που αποκάλυψε τις προθέσεις του για το μέλλον.

Ο εκδότης της «Real News» πολιορκείται εδώ και αρκετό καιρό από τουλάχιστον δυο τηλεοπτικούς σταθμούς, που θα επιθυμούσαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, και να επενδύσουν πάνω του την καλύτερη χωροθέτησή τους στον ανταγωνισμό που αναμένεται στο μέλλον.

Ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου όμως, δείχνει να έχει ως προτεραιότητα τη διάδοχη κατάσταση του Alter, είτε το κανάλι εξελιχτεί σε… Real TV. Είναι άλλωστε κάτι που έχει υποσχεθεί στους εργαζομένους του σταθμού, δημοσιογράφους και τεχνικούς, ώστε να μείνουν ενωμένοι, και να δώσουν όλοι μαζί τη μάχη για την ολική επαναφορά στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight