Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκίνηση για την ηθοποιό Βιβέτα Τσιούνη - Έσβησε στα 85 της χρόνια

Συγκίνηση για την ηθοποιό Βιβέτα Τσιούνη...

Είχε παίξει μεταξύ άλλων στην σειρά "Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα"

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε μόλις μαθεύτηκε ότι έσβησε η αγαπητή ηθοποιός Βιβέτα Τσιούνη σε ηλικία 85 ετών. Η εκλιπούσα, από τις πιο ωραίες και αρχοντικές ηθοποιούς, ήταν γεννημένη το 1934 και είχε σπουδάσει στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου. Από το 1955 έως το 1993 έλαβε μέρος σε 35 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.

Την ηθοποιό την θυμάται το κοινό από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική αστυνομική σειρά «Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα», που βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή σε σκηνοθεσία του Ερρίκου Ανδρέου, ενώ πολυάριθμες ήταν οι συμμετοχές της σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Ανάμεσα στις πιο ωραίες εμφανίσεις της ήταν το 1963 στην μουσική κομεντί «Μικροί και Μεγάλοι εν δράσει» σε σκηνοθεσία Ορέστη Λάσκου, όπου είχε συμπρωταγωνιστήσει με την Μαίρη Αρώνη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Βασίλη Αυλωνίτη και τον Γιώργος Πάντζα.  Είχε ακόμη παίξει στην κοινωνική ταινία «Οργή» σε σκηνοθεσία του Βασίλη Γεωργιάδης και σενάριο του Νίκου Φώσκολου το 1962.

«Την πολυαγαπημένη μας αδελφή και θεία Βιβέτα Τσιούνη κηδεύσαμε σε στενό οικογενειακό τη Δευτέρα 6/5/2019 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Η αδελφή της Πόπη Τσιούνη, τα ανίψια Ελιάννα και Βασίλης Ρεμεντζής. Οι λοιποί συγγενείς», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της οικογένειας της ηθοποιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight