Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο ανθοστόλιστος ναός της Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου

Ο ανθοστόλιστος ναός της Αγίας Ειρήνης Ρ...

Προσφορά του Αλέκου Λυκουργιώτη

Για άλλη μια χρονιά σε έναν άνθινο «παράδεισο» μεταμόρφωσε τον μικρό αλλά ιστορικό Ιερό Ναό της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, στην περιοχή του Ριγανοκάμπου εν όψει της θρησκευτικής πανηγύρεως της συγκεκριμένης ενορίας στις 4 και 5 Μαΐου, ο πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη των Πατρών, κυρίως για τον ευγενή χαρακτήρα του, ανθοπώλης Αλέκος Λυκουργιώτης.

Ο άνθρωπος με την τεράστια εμπειρία, που από το 1959 δραστηριοποιείται στην εμπορία, διάθεση και αποστολή ανθοκομικών και συναφών προϊόντων.

Όλη του η εργασία στον συγκεκριμένο ναό και στην φετινή πανήγυρη όπως και τα προηγούμενα χρόνια είναι αφιλοκερδής και περιέχει ακριβά άνθη, τέχνη με πολύ μεράκι και ευλάβεια προς την εορταζομένη Αγία.

Οι ευχαριστίες τόσο του εκκλησιαστικού συμβουλίου, όσο κι όλων των ενοριτών θεωρούνται δεδομένες συνοδευόμενες με την ευχή η Αγία Ειρήνη να του χαρίζει οικογενειακώς υγεία και μακροημέρευση.

Αξίζει να αναφερθεί πως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Μεγάλη Παρασκευή ο συγκεκριμένος ανθοπώλης στόλισε με τεράστια επιτυχία αλλά και με πολύ ακριβά άνθη ανιδιοτελώς για άλλη μια φορά και τον επιτάφιο της ενορίας της Αγίας Ειρήνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις