Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η απάντηση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στον Ν. Νικολόπουλο

Η απάντηση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στ...

Με αφορμή τη συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου την Δευτέρα

Για «διαστρεβλώσεις, ψέματα και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του κυρίου Νικολόπουλου», κάνει λόγο η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή και υποψηφίου δημάρχου Πατρέων Νίκου Νικολόπουλου. Όπως αναφέρει η Νομαρχιακή σε ανακοίνωση της:

«Ο κ. Νικολόπουλος με πρόσκληση προς τους πολιτικούς και αθλητικούς συντάκτες για την συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει τη Μεγάλη Δευτέρα ανακοίνωσε ότι θα έχει στο πλάι του τον κ. Χρήστο Τσαρτσόλια, για τον οποίον ισχυρίζεται ότι υπήρξε πρώην πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και πρώην διοικητικό στέλεχος του ΠΕΑΚ.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας τον ενημερώνουμε ότι ο κ. Χρήστος Τσαρτόλιας (και όχι Τσαρτσόλιας) υπήρξε αναπληρωματικό μέλος της διοίκησης του ΠΕΑΚ από τον Ιούνιο του 2015 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016. Την ίδια περίοδο υπήρξε μέλος της Αθλητικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας μαζί με άλλους 100 συμπολίτες μας, μέλη και μη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Συντονιστές των Αθλητικών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάντα, με βάση το καταστατικό μας, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής. Ο κ. Τσαρτόλιας δεν υπήρξε ποτέ μέλος της ΝΕ Αχαΐας.

Σημειώνουμε τέλος ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε προέδρους επιτροπών. Έναν Πρόεδρο έχουμε και αυτός είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι προσπάθειες του κυρίου Νικολόπουλου να δημιουργήσει εντυπώσεις με ανθρώπους με τους οποίους ουδεμία σχέση έχουμε εδώ και χρόνια αγγίζουν τα όρια των fake news.

Ο προεκλογικός αγώνας του κάθε υποψηφίου πρέπει να στηρίζεται σε θέσεις και προτάσεις και όχι σε διαστρεβλώσεις, ψέματα και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις