Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Ζαχάρω ο Απ. Κατσιφαράς: Στοίχημα πρώτης γραμμής η Ολυμπία Οδός έως την Τσακώνα

Στην Ζαχάρω ο Απ. Κατσιφαράς: Στοίχημα π...

Περιοδεία του Αποστόλου Κατσιφάρα

Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο για την επόμενη μέρα στη Δυτική Ελλάδα, με θέσεις επεξεργασμένες και κοστολογημένες έως το τελευταίο ευρώ, είπε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας το μεσημέρι της Παρασκευής στις συναντήσεις που είχε με πολίτες, με επαγγελματίες, εμπόρους και παραγωγούς στην Ζαχάρω.

Ο κ. Κατσιφάρας συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του περιόδευσε στην αγορά της Ζαχάρως λίγη μόνο ώρα μετά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο εκλογικό του κέντρο στον Πύργο όπου, αναλυτικά και με σαφήνεια, παρουσίασε τους έντεκα μεγάλους στόχους που έχει ετοιμάσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την επόμενη περίοδο στην Ηλεία.

«Για εμάς βασική προτεραιότητα και ανυποχώρητη διεκδίκηση είναι η ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού έως το Καλό Νερό και την Τσακώνα ώστε στο σύνολο

της η Ηλεία να έχει πρόσβαση σε έναν σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσιφάρας με αφορμή την επικείμενη έναρξη των εργασιών ανακατασκευής της Πατρών- Πύργου.

Επίσης, ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε και στον κρίσιμο ρόλο του πρωτογενούς τομέα στην παραγωγική ανασυγκρότηση της Δυτικής Ελλάδας, εστιάζοντας στην ενίσχυση των νέων αγροτών, στα σχέδια βελτίωσης (έχουν κατατεθεί ήδη 1.244 αιτήσεις από παλιούς και νέους αγρότες) αλλά και στην κομβικής σημασίας διασύνδεση των παραγωγών με τις αγορές μέσω της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.

«Δεν λέμε λόγια. Μιλάμε με έργα και με σκληρή δουλειά ώστε και η περιοχή της Ζαχάρως να ωφεληθεί ακόμα περισσότερο απ’ την σοβαρή και συστηματική αναπτυξιακή προσπάθεια που συντελείται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης προσθέτοντας ότι στην Ζαχάρω οι πολίτες γνωρίζουν ότι σ’ όλες τις δύσκολες στιγμές η Περιφέρεια ήταν παρούσα και δίπλα τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις