Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε καλοκαιρινή περιοδεία ο Νίκος Μουτσινάς με τη "Βερβερίτσα"

Σε καλοκαιρινή περιοδεία ο Νίκος Μουτσιν...

Τον αναμένουμε και στην Πάτρα

Η παράσταση «Βερβερίτσα» που έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί ο αμίμητος Νίκος Μουτσινάς στη σκηνή του θεάτρου Βρετάνια στην οδό Πανεπιστημίου στην Αθήνα αναμένεται να ταξιδέψει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Το είπε στην εκπομπή του «Για την παρέα» το απόγευμα της Τρίτης 9/4 ο Νίκος Μουτσινάς ενώ συζητούσε με τον καλεσμένο του Τάσο Τρύφωνος.

Η 2ωρη κωμική παράσταση του Νίκου Μουτσινά αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών και τα μετατρέπει σε ξεκαρδιστικές σκηνές πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Μαζί με το Νίκο Μουτσινά, παίζουν η Μαρία Σολωμού, η Ματίνα Νικολάου, η Φανή Γεωργακοπούλου, η Στέλλα Ρουσάκη & η Νικόλ Παναγιώτου. Έπειτα από πολλές συνεδρίες με έναν σύμβουλο γάμου, ένα ζευγάρι χάνεται σε ένα δάσος. Εκεί, στην προσπάθειά του να βρει το δρόμο της επιστροφής, του συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Τι παθαίνει το ζευγάρι ονόματι Μενέλαος Φονιάς και Άννα-Μαρίζα Φονιά, θα χτυπήσουν με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα (θηλυκό, μικρό θηλαστικό της οικογένειας των σκίουρων) στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), που ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή, την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή και την Αινχόνχεν (Νικόλ Παναγιώτου), η οποία μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου!

Η παράσταση θα συνεχιστεί έως και την Κυριακή των Βαΐων 21/4/2019.

Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Χορογραφία: Χριστίνα Φωτεινάκη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αναστασία Μανιάτη
Φωτογραφίες: Νίκος Ζήκος
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς.

Αναμένεται να την δούμε μέσα στο καλοκαίρι & στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight