Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τζέιμς Κόρντεν θα παρουσιάσει τα φετινά Tony

Ο Τζέιμς Κόρντεν θα παρουσιάσει τα φετινά Tony

Ο ίδιος είχε κερδίσει Τόνι για την ερμηνεία του στο θεατρικό «One Man, Two Guvnors» το 2012

Ο Τζέιμς Κόρντεν προτάθηκε μία ακόμη φορά να είναι οικοδεσπότης της τελετής απονομής των βραβείων Tony (τα θεατρικά Όσκαρ), σύμφωνα με το Variety.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής του σόου «The Late Late Show with James Corden» ήταν οικοδεσπότης στην ετήσια τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων το 2016 και κέρδισε το Tony Καλύτερου Ηθοποιού για την ερμηνεία του στο θεατρικό έργο «One Man, Two Guvnors» το 2012.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω για να παρουσιάσω τα βραβεία Tony» είπε ο Κόρντεν. «Η κοινότητα του Μπρόντγουεϊ είναι πολύ αγαπητή στην καρδιά μου και είμαι υπερήφανος που συμμετέχω σε αυτή την εξαιρετικά ξεχωριστή βραδιά».

Ο Τζέιμς Κόρντεν είναι Βρετανός ηθοποιός, κωμικός και παρουσιαστής του «The Late Late Show with James Corden». Έχει παίξει στις κινηματογραφικές ταινίες «The Three Musketeers», «Into the Woods» και «Ocean's 8», μεταξύ άλλων και θα εμφανιστεί στα επερχόμενα φιλμ «Yesterday» και «Cats».

Για την εκπομπή του έχει κερδίσει αρκετά βραβεία Emmy και ήταν οικοδεσπότης στην 59η και 60η τελετή απονομής των βραβείων Grammy.

Ανοίγοντας την τελετή απονομής των Tony, το 2016 που θεωρούνται τα βραβεία Όσκαρ του θεάτρου, ο Τζέιμς Κόρντεν αναφέρθηκε στα θύματα της ένοπλης επίθεσης στο κέντρο διασκέδασης Pulse Nightclub στο Ορλάντο, στην οποία σκοτώθηκαν 50 άτομα.

«Η τραγωδία σας είναι η τραγωδία μας» είπε κατά την έναρξη της βραδιάς. «Το θέατρο είναι ένας τόπος, στον οποίο κάθε φυλή, πίστη, σεξουαλικός προσανατολισμός και φύλο είναι ίσα, αγκαλιάζονται και είναι αγαπητά. Το μίσος ποτέ δεν θα κερδίσει. Μαζί, πρέπει να το διασφαλίσουμε αυτό. Η τελετή απονομής απόψε αποτελεί σύμβολο και φόρο τιμής αυτής της αρχής».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight