Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Ευτυχία Μπάρλου υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Η Ευτυχία Μπάρλου υποψήφια με τον Γρηγόρ...

Τι αναφέρει σε δήλωσή της

Την απόφασή της να είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπολου «Πρωτεύουσα Ξανά» στο Δήμο της Πάτρας, ανακοίνωσε η Ευτυχία Μπάρλου. Σε δήλωση της αναφέρει τα εξής:

Ο καθένας μας βλέπει την πόλη του, τις ομορφιές της αλλά και τα προβλήματά της  μέσα από τα δικά του μάτια.

Τα δικά μου μάτια είναι αυτά του μελετητή μηχανικού, που πάνω από 20 χρόνια ασχολούμαι ανελλιπώς με μεγάλη  αγάπη και επιμονή με τον ορθό σχεδιασμό κτιρίων και υποδομών.

Αποφοιτώντας από τη σχολή των Πολιτικών Μηχανικών, εδώ στο Πανεπιστήμιο  Πατρών,  παρέμεινα 2 χρόνια στο εργαστήριο «Στατικής και Αντισεισμικών  Κατασκευών» προκειμένου να εμβαθύνω περαιτέρω  στο στατικό και αντισεισμικό σχεδιασμό έργων. Εργάστηκα   6 χρόνια ως μελετήτρια στατικών/αντισεισμικών μελετών σε πλήθος έργων σε γραφείο ειδικών μελετών.

Στη συνέχεια, επέκτεινα τις δραστηριότητές μου και σε άλλους τομείς. Η αγάπη μου για τα κτίρια και το περιβάλλον με οδήγησε σε μεταπτυχιακές σπουδές στον «Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων», σπουδές τις οποίες εφάρμοσα στα μετέπειτα κτίρια που σχεδίασα.

Θεωρώ μεγάλη μου τιμή ότι  κτίριο που έχω σχεδιάσει και έχει κατασκευαστεί εκτός Πατρών παρουσιάστηκε στο 1ο ΑΡΕΝΕΠ (Συνέδριο  Αρχιτεκτονικής, Ενέργειας και Περιβάλλοντος) ως κτίριο πολύ χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης μόνον λόγω  βιοκλιματικού σχεδιασμού.

Ασχολήθηκα πολύ  με την πολεοδομική νομοθεσία την οποία κατέχω εις βάθος και γνωρίζω που πάσχει και που χρήζει βελτιώσεων.

Ασχολήθηκα ενεργά με την έκδοση οικοδομικών αδειών και άρα έχω  πλήρη άποψη για τις δυσλειτουργίες και της δυσκολίες της διοίκησης.

Την περίοδο της κρίσης όπου έγινε παύση ανέγερσης  νέων κτιρίων, ασχολήθηκα με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, τον σχεδιασμό και κατασκευή καταστημάτων.

Η πρώτη μου επιθυμία να προσφέρω πιο ενεργά στα κοινά ήρθε πριν 3 χρόνια όπου μου έγινε πρόταση να συμμετάσχω στις εκλογές συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Αχαΐας όπου και εξελέγειν στο ΔΣ.

Πολύ σημαντική αυτή η εμπειρία στο σύλλογο πολιτικών μηχανικών με έκανε να συνειδητοποιήσω  πόσα  πράγματα πρέπει να αλλάξουν για να μπορέσουμε να ξεβαλτώσουμε.

Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου  ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος μου ζήτησε να συμπορευτούμε για να δώσουμε όσες μάχες χρειάζεται για  να βοηθήσουμε την Πάτρα να αλλάξει και μαζί με αυτή να αλλάξει  και η ζωή μας προς το καλύτερο.

Με πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που υπάρχουν, με πλήρη συναίσθηση της έντασης του αγώνα που θα χρειαστεί να δοθεί για να γίνουν αυτά που ονειρευόμαστε, αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος , στην παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά-Γρηγόρης Αλεξόπουλος» αφενός γιατί αγαπώ πολύ τον τόπο μου, έχω δώσει σκληρούς προσωπικούς αγώνες για να μπορέσω να είμαι ακόμη εδώ κόντρα σε απίστευτες επαγγελματικές δυσκολίες λόγω οικονομικής κρίσης  και αφετέρου γιατί έχω  τις επιστημονικές γνώσεις που θα με καταστήσουν χρήσιμη  στην ομάδα των  ανθρώπων που θα κληθούν να βρουν   λύσεις στα πολλαπλά προβλήματα της πόλης μας. #Πάτρα #Πρωτεύουσα_ξανά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις