Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Του υποσχέθηκε ότι θα του ρύθμιζε τα χρέη στο δημόσιο, άρπαξε 8.000 ευρώ και... εξαφανίστηκε

Πάτρα: Του υποσχέθηκε ότι θα του ρύθμιζε...

Πώς την ...πάτησε πατρινός επιχειρηματίας

Του υποσχέθηκε ότι μπορούσε να ρυθμίσει τις εκκρεμότητες που υπήρχαν με χρέη προς το δημόσιο αλλά δεν το έκανε ποτέ. Ο 38χρονος Πατρινός επιχειρηματίας βλέποντας τον καιρό να περνάει και τις… ρυθμίσεις να μην γίνονται αντελήφθη ότι εξαπατήθηκε και απευθύνθηκε χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πάτρας για να καταγγείλει την απάτη.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη άνοιξη όταν ένας άνδρας ήρθε σε επαφή με τον πατρινό επιχειρηματία και επικαλούμενος τις γνώσεις που είχε σε λογιστικά θέματα τον έπεισε να του καταβάλει σε τραπεζικούς λογαριασμούς το ποσό των 8.000 ευρώ σε δυο δόσεις (Μάιο και Ιούνιο) για να ρυθμίσει τις εκκρεμότητες που είχε ο 38χρονος με το δημόσιο.

Η ρύθμιση δεν ήρθε ποτέ κι έτσι ο επιχειρηματίας απευθύνθηκε χθες στην αστυνομία για να καταγγείλει αυτό οπυ είχε συμβεί.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 25-05-2018 έως 01-06-2018,  άγνωστος ημεδαπός, με την πρόφαση ότι θα ρυθμίσει χρέη 38χρονου προς την εφορία, τον έπεισε να καταθέσει τμηματικά με ebanking σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς, συνολικά το χρηματικό ποσό των 8000 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό των κατόχων των δύο τραπεζικών λογαριασμών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις