Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι τρεις φιναλίστ του Greece’s Next Top Model

Οι τρεις φιναλίστ του Greece’s Next Top Model

live ο μεγάλος τελικός

Το GNTM είναι το πρόγραμμα που συζητήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στο πρώτο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Τα ποσοστά τηλεθέασης του Greece’s Next Top Model ήταν υψηλά από το πρώτο επεισόδιο και καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, κορυφώνεται και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το πιο κορίτσι θα αναδειχθεί ως το Next Top Model της Ελλάδας.

Το reality μόδας είναι μαγνητοσκοπημένο και τα επεισόδια φτάνουν στις οθόνες μας μερικές εβδομάδες μετά το γύρισμα. Έτσι, λοιπόν, το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκε και το γύρισμα του τελικού. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα κορίτσια που επικράτησαν έναντι όλων των υπολοίπων και διεκδικούν την πρωτιά είναι τρία.

Η Μαριάννα Παινέση, η Ειρήνη Καζαριάν και η Εβελίνα Σκίτσκο θα περιμένουν μερικές εβδομάδες ακόμα μέχρι να μάθουν το αποτέλεσμα. Όπως έγινε στο MasterChef και όπως θα γίνει και στο MasterChef Junior, το όνομα της νικήτριας θα ανακοινωθεί live, αμέσως μετά την προβολή των τριών δοκιμασιών του τελικού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight