Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θύμα χάκερ έπεσε η Άννα Αμανατίδου- Προβλήματα για το κορίτσι του Next Top Model

Θύμα χάκερ έπεσε η Άννα Αμανατίδου- Προβ...

Το μήνυμα της αδελφής της

θύμα χάκερ έπεσε η 'Αννα Αμανατίδου,το κορίτσι του Next Top Model. Την είδηση έκανε γνωστή η αδερφή της, Έλενα Αμανατίδου, μέσα από τα InstaStories της, όπου ξέσπασε γι’ αυτό που συνέβη και έκανε λόγο για… κακία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της 21χρονης καλλονής, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Από την πρώτη κιόλας μέρα στην audition του GNTM ξεκίνησαν οι “εντάσεις” γύρω από το πρόσωπο της αδερφής μου! Μια από την κριτική επιτροπή… και στη συνέχεια από διάφορες συμπεριφορές κοριτσιών μέσα αλλά και ΕΞΩ από το σπίτι του GNTM.

Αυτές τις μέρες ήρθαν στα χέρια μου και κάτι ψεύτικα δημοσιεύματα (ας μην εμβαθύνω περισσότερο). Τώρα, παραβιάζουν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και της διαγράφουν το προφίλ. Μπορώ να καταλάβω ότι ο καθένας έχει τη δική του άποψη και τη δική του κριτική. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τόση φασαρία; Τόση κακία; Ποιον ενόχλησε τέλος πάντων; Σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι παρελθόν που κανείς δεν θα θυμάται. Αλλά η ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει!! Αννούλα δείξε δύναμη και φτάσε όπου μπορείς, ήδη είσαι κερδισμένη από εμπειρίες!!! Σ’ αγαπάμε, πάντα δίπλα σου».

«Για όσους ψάχνουν και δεν βρίσκουν το προφίλ της Άννας!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια από τους followers της να πέφτουν… βροχή. Μάλιστα, σε νεότερη ανάρτησή της, η ίδια ξεκαθάρισε πώς: «Η Άννα δεν έχει δημιουργήσει κανένα νέο προφίλ. Οπότε κανένα δεν είναι official».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight