Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι αλλοδαποί εργάτες γης μαθαίνουν στα δικαιώματά τους στη γλώσσα τους

Οι αλλοδαποί εργάτες γης μαθαίνουν στα δ...

Με φυλλάδιο στα Αραβικά και τα Ουρντού

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» ξεκινά στοχευμένες εξορμήσεις ενημέρωσης αλλοδαπών εργαζομένων γύρω από τα δικαιώματά τους. Στο πλαίσιο αυτό θα κυκλοφορήσει ειδικό φυλλάδιο μεταφρασμένο σε Αραβικά και Ουρντού, ώστε να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι απέναντι στον εργοδότη και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο χώρο εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου:

Ταυτόχρονα, αξιοποιώντας συλλογικά δικαιώματα που απορρέουν από την εργατική νομοθεσία, προκαλούμε σειρά ελέγχων σε επιχειρήσεις που επί το πλείστον απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους, με στόχο την προστασία των δικαιωμάτων τους.

Ο σκοπός του συλλόγου είναι να ενώσει το σύνολο των εργαζομένων που εργάζονται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου σε συγκεκριμένους κλάδους, ανεξαρτήτως φυλής, εθνοτικής προέλευσης και καταγωγής, προκειμένου να αναπτύξουν κοινές δράσεις για την προστασία και προαγωγή των επαγγελματικών, οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια, μέσα από την ανάπτυξη πνεύματος αμοιβαιότητας και αλληλεγγύης μεταξύ μας, ώστε να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας, να καλυτερεύσουμε την ποιότητα της ζωής μας.

Καλούμε τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα να οργανωθούν σε ενιαία δράση με το Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας και να  απευθύνονται για κάθε είδους ερωτήματα, συμβουλές και καταγγελίες στην ειδική φόρμα που υπάρχει στη σελίδα idiotikoi.gr.

Συλλογικά όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε τα κακώς κείμενα, τον αυταρχισμό, την ομηρεία και το φόβο!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις