Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο Φεστιβάλ Βενετίας o Λάνθιμος με «The Favourite» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στο Φεστιβάλ Βενετίας o Λάνθιμος με «The...

Η ταινία έγινε δεκτή με θερμό χειροκρότημα

Η δεύτερη μέρα του 75ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Λάνθιμο. Ο Έλληνας σκηνοθέτης με την ταινία του «The Favourite» διεκδικεί τον Χρυσό Λέοντα.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης, η Ολίβια Κόλμαν, η Έμα Στόουν και η Ρέιτσελ Βάις πόζαραν στους φωτογράφους πριν την πρώτη προβολή του «The Favourite» σήμερα στις 08.30 το πρωί, η οποία μάλιστα έγινε δεκτή με θερμό χειροκρότημα από το κοινό, ενώ η επίσημη προβολή αργά το απόγευμα στη Σάλα Γκράντε του φεστιβάλ. Αναμένονται πλέον οι κριτικές της ταινίας, καθώς από φέτος το Φεστιβάλ Βενετίας απαγορεύει να γραφτεί οτιδήποτε για μια ταινία πριν από την απογευματινή ή βραδινή της προβολή.

Η ταινία είναι ένα σατυρικό δράμα εποχής που αφηγείται το παράλληλο χρονικό τριών γυναικών της αγγλικής βασιλικής οικογένειας με κεντρικά πρόσωπα τη βασίλισσα 'Αννα, τη δούκισσα Σάρα Τσόρτσιλ και τη βαρόνη Αμπιγκέιλ Μάσαμ. Πρωταγωνιστούν η Ολίβια Κόλμαν, η Έμα Στόουν, ο Νίκολας Χουλτ και η Ρέιτσελ Βάις, ενώ το σενάριο της υπογράφουν η Ντέμπορα Ντέιβις και ο Τόνι ΜακΝαμάρα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την άφιξη των συντελεστών σήμερα το πρωί στο φεστιβάλ:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight