Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Οι αστυνομικοί πήγαν σπίτι του για να βρουν ναρκωτικά και τον είδαν μαχαιρωμένο – Στο νοσοκομείο το θύμα, βρέθηκε ο δράστης

Πύργος: Οι αστυνομικοί πήγαν σπίτι του γ...

Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας

Αναπάντεχη εξέλιξη είχε για τους άνδρες της Ασφάλειας Πύργου η επίσκεψη που έκαναν το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι ενός υπόπτου για διακίνηση ναρκωτικών. Μόλις μπήκαν βρήκαν τον ύποπτο χτυπημένο και μαχαιρωμένο σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 39χρονο στο νοσοκομείο και παράλληλα κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονου ημεδαπού και σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 41χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μετέβησαν στην οικία του 39χρονου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών για υπόθεση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί κατά την είσοδό τους στην οικία, εντόπισαν τον 39χρονο, να φέρει τραύματα στο σώμα του, ορισμένα από τα οποία είχαν προκληθεί με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να διακομισθεί με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης διακριβώθηκε ότι η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 39χρονου, διαπράχθηκε στις 25-8-2018, ενώ δράστης της επίθεσης είναι  ο 41χρονος ημεδαπός, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις