Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένοχος για εμπρησμό από αμέλεια ο μελισσοκόμος για τη φωτιά στο Άνω Καστρίτσι- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένοχος για εμπρησμό από αμέλεια ο...

Άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος

Ο 48χρονος κατηγορούμενος για τη φωτιά στο Άνω Καστρίτσι δήλωσε αθώος και αρνήθηκε την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλλεια, ωστόσο το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για εμπρησμό από αμέλεια και τον καταδίκασε σε 17 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Ο 48χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

13:53 "Δεν έχω καμία σχέση με τη φωτιά", δήλωσε στο thebest.gr ο 48χρονος μελισσοκόμος που κατηγορείται πως από αμέλεια εκκίνησε την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Άνω Καστριτσίου.

Στο αυτόφωρο σήμερα ο μελισσοκόμος που συνελήφθη για τη χθεσινή φωτιά στο Καστρίτσι

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, τονίζουν πως οι εργασίες που όντως έκανε εκεί ο 48χρονος Ανδρέας Γούλας, δεν είχαν σε καμία περίπτωση να κάνουν με φωτιά.

Πάτρα: Συνελήφθη μελισσοκόμος για τη φωτιά στο Άνω Καστρίτσι- Κάηκαν 3 στρέμματα γεωργικής και δασικής έκτασης- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

"Ζαχαρόνερο έριξα στα μελίσσια" μας είπε ο 48χρονος ο οποίος γύρω στις 14.00 ισχυρίζεται πως αποχώρησε από τα μελίσσια που διατηρεί στην περιοχή Σόφαινα, όπου την Τρίτη ξέσπασε πυρκαγιά.

Ο κ. Γούλας παρουσιάζει βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διατηρεί στην οικία του - στην Αγυιά - για ασφάλεια, όπου εμφανίζεται να επιστρέφει στο σπίτι του γύρω στις 15.00 το μεσημέρι.

Η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 16.30 ωστόσο ο 48χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε κανέναν λόγο να φύγει και να ξαναγυρίσει, αλλά ούτε ακόμα θα είχε τον χρόνο να βρεθεί στο σημείο της φωτιάς με το δίκυκλό του, την ώρα που αυτή έπιασε στο Άνω Καστρίτσι.

Το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα, μαζί με τον δικηγόρο του, ενώ μέλη της οικογένειάς του αγωνιούσαν για την εξέλιξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις