Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εφιάλτης για ηλικιωμένο ζευγάρι τα ξημερώματα στα Βραχνέικα - Άφαντοι οι ληστές που τους βασάνισαν μέσα στο σπίτι τους

Εφιάλτης για ηλικιωμένο ζευγάρι τα ξημερ...

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Εφιαλτικό ήταν το ξημέρωμα για ζευγάρι ηλικιωμένων σήμερα γύρω στις 4, στα Βραχνέικα Πατρών, όταν δύο ληστές μπήκαν στο σπίτι τους και άρχισαν να τους χτυπούν για να τους αποκαλύψουν που έχουν χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Οι ληστές σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δεν έφυγαν τελικά με άδεια χέρια.

Οι φωνές του ζευγαριού ξύπνησαν τη γειτονιά, ενώ στο σημείο έφτασε η αστυνομία.Οι δράστες είχαν τραπεί σε φυγή και αναζητούνται. Το συμβάν συνέβη γύρω στις 4 και η αστυνομία κλήθηκε περίπου στις 5.

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο. Πρώτα επιτέθηκαν στον άνδρα, ηλικίας 84 ετών και στη συνέχεια στην 76χρονη γυναίκα του, η οποία μετά ειδοποίησε την αδελφή της, που μένει στην περιοχή. Την αστυνομία κάλεσε η 76χρονη.

Η αδελφή της ηλικιωμένης μάλιστα σημειώνει πως ο γαμπρός της ήταν πεσμένος στο έδαφος και η αδερφή της, που την κάλεσε στο τηλέφωνο, βρισκόταν σε πανικό.

Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ  στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, όπου και νοσηλεύνται.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα στα Βραχνέικα Πατρών, αφού παραβίασαν παράθυρο οικίας ηλικιωμένων ημεδαπών, εισήλθαν στο εσωτερικό της, όπου άσκησαν σωματική βία στους ηλικιωμένους και τους αφαίρεσαν κοσμήματα.


Διενεργούνται αναζητήσεις από τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ οι παθόντες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις