Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ας συμπαθήσουμε το άβολο

Ας συμπαθήσουμε το άβολο

Του Στέλιου Ταταράκη

Δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο από αυτά που γνωρίζουμε. Δεν εξελίσσουμε τις δεξιότητες που μέχρι τώρα χρησιμοποιούμε, ούτε προσπαθούμε να βρούμε νέα χαρακτηριστικά του εαυτού μας που μέχρι τώρα δεν ξέραμε πως έχουμε, τα οποία θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο για εμάς.

Συνέχεια κάνουμε τα ίδια και τα ίδια, χρησιμοποιούμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά μέσα στην κάθε μέρα μας, ενώ έχουμε πολλά περισσότερα στην διάθεση μας που όμως δεν τα γνωρίζουμε.

Για να μπορέσουμε να βρούμε τι άλλο κρύβουμε μέσα μας το οποίο θα μας δώσει κάτι καινούργιο σε εμάς και μέσο αυτού θα μπορέσουμε να εξελιχθούμε θα πρέπει να κάνουμε κάτι άβολο, κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που κάναμε έως τώρα. Κάνοντας κάτι το διαφορετικό μπαίνουμε σε έναν άλλο κόσμο, μας ανοίγεται μια καινούργια πόρτα για κάτι τελείως διαφορετικό. Στην αρχή ο κόσμος αυτός δεν μας αρέσει, νιώθουμε πολύ περίεργα να είμαστε μέσα σε αυτόν διότι όλα είναι διαφορετικά από αυτά που γνωρίζουμε. Όμως δεν πρέπει να φοβηθούμε και να φύγουμε. Καλό είναι να κάτσουμε και να αρχίζουμε να κάνουμε πράξεις ώστε να προσαρμοστούμε στα καινούρια δεδομένα που έχουμε μπροστά μας.

Αυτά που πρέπει να κάνουμε που θα μας βοηθήσουν να προσαρμοστούμε είναι να αξιοποιήσουμε νέες δεξιότητες που δεν γνωρίζουμε έως τώρα πως έχουμε διότι δεν τις είχαμε χρησιμοποιήσει ποτέ. Το διαφορετικό είναι μια πολύ καλή κίνηση που μπορούμε να κάνουμε, διότι λόγο αυτού μας ξεκλειδώνονται κομμάτια του εαυτού μας που θα μας βοηθήσουν στη υπόλοιπη ζωή μας ώστε να κάνουμε πολλά περισσότερα από αυτά που κάνουμε. Μια άβολη κίνηση μπορεί να είναι η αρχή για ένα νέο χαρακτηριστικό ή με μια εξάλειψη ενός φόβου μας.

Όταν καταλάβουμε πως, και που ζούμε, τότε θα αρχίσουμε να κάνουμε άλλες πράξεις άλλες συνήθειες που θα μας δημιουργήσουν καλύτερες προοπτικές για την ζωή μας και έτσι θα την βλέπουμε από μια άλλη οπτική γωνία. Υπάρχουν πολύ καλύτερες ευκαιρίες έξω από τον κύκλο βολικότητας που ζούμε και αυτά που χρειάζεται να κάνουμε είναι το άβολο βήμα να βγούμε από μέσα του. Μόλις το κάνουμε αυτό τότε όλα θα αλλάξουμε και θα ζούμε μια καλύτερη ζωή. Μας αξίζουν πολύ καλύτερα από αυτά που έχουμε και θα τα αποκτήσουμε εάν κάνουμε το άβολο βήμα της εξόδου.

Στην αρχή όταν θα κάνουμε κάτι το διαφορετικό θα προκύψουν διάφορες δυσκολίες μπροστά μας, όμως πρέπει να μείνουμε δυνατοί και να πιστεύουμε στον εαυτό μας και όποιος το κάνει θα είναι και αυτός που θα τα καταφέρει να πετύχει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις