Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ηλίας Παυλίδης - Την Τρίτη στις 16.30 στην Ευαγγελίστρια η κηδεία του

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός Πατρι...

"Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά", είπε στο thebest.gr o Σάββας Τζάκης που εργαζόταν 18 χρόνια μαζί του

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός έμπορος υποδημάτων Ηλίας Παυλίδης, στα 57 χρόνια του. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη σήμερα το μεσημέρι ανακοπή καρδιάς, ενώ έπασχε από καρκίνο.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων και για πολλά χρόνια μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας.

Με ανακοινώσεις τους τόσο ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας, όσο και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Ηλία Παυλίδη.

«Υπήρξε κατά την διάρκεια της ζωής του ένα αξιοσέβαστο μέλος της κοινωνίας, υπόδειγμα εμπόρου και καλός οικογενειάρχης» αναφέρει η Ομοσπονδία, ενώ ο Εμπορικός της Πάτρας, τονίζει πως: Ο Ηλίας Παυλίδης θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για τον διεκδικητικό του χαρακτήρα, τη μαχητικότητά του, την ανιδιοτέλειά του, τον ακριβή του λόγο και την ιδιαίτερη αγάπη του για το εμπόριο και την πόλη.»

Με τη σύζυγό του Λαμπρινή, είχαν αποκτήσει μια κορούλα την Πελαγία που είναι 11 ετών και την οποία υπεραγαπούσε.

O γνωστός επιχειρηματίας, διατηρούσε καταστήματα υπόδησης σε Πάτρα, Αίγιο, Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

«Από τον Φεβρουάριο μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο. Στο μαγαζί ερχόταν για λίγο τους τελευταίους μήνες. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Σαν συνεργάτης ήταν άψογος. Στα 18 χρόνια που ήμασταν μαζί είδα ότι μπορούσε να δώσει και την ψυχή του για τον άλλον» ανέφερε στο thebest.gr o Σάββας Τζάκης ο οποίος εργάζεται στο κατάστημα του.

Η κηδεία του εμπόρου Ηλία Παυλίδη θα τελεστεί την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 στις 16.30 το απόγευμα από τον ιερό Μητροπολιτικό ναό Ευαγγελιστρίας στην οδό Μαιζώνος, λίγα μέτρα μακριά από εκεί που διατηρούσε την επιχείρηση του με υποδήματα. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Β' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών στη Λεύκα.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις στο Ίδρυμα "Κιβωτός της Αγάπης".

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος συνήλθε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 με το άγγελμα του θανάτου του πρώην Προέδρου του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας και Μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

ΗΛΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ

και ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στην μεγάλη εμπορική οικογένεια της Πάτρας, της οποίας υπήρξε κατά την διάρκεια της ζωής του ένα αξιοσέβαστο μέλος της κοινωνίας, υπόδειγμα εμπόρου και καλός οικογενειάρχης

Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία

Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του

Να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε κάποιο ευαγές ίδρυμα εις μνήμην του

Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, μετά την αναγγελία του θανάτου του τέως Προέδρου και Μέλους του Δ.Σ. του ΕΕΣΠ κ. Ηλία Παυλίδη, συνήλθε εκτάκτως σήμερα ημέρα Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και αποφάσισε τα εξής:

1.Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντα.

2.Να παρασταθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην κηδεία του και να εκφωνήσει επικήδειο λόγο ο Πρόεδρος.

3.Να αποσταλεί στεφάνι εκ μέρους του ΕΕΣΠ.

4.Να κατατεθεί συμβολικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα της πόλης.

5.Να κλείσουν τα γραφεία του ΕΕΣΠ κατά την εξόδιο ακολουθία.

6.Να επιδοθεί το παρόν στους οικείους του και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Ο Ηλίας Παυλίδης θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για τον διεκδικητικό του χαρακτήρα, τη μαχητικότητά του, την ανιδιοτέλειά του, τον ακριβή του λόγο και την ιδιαίτερη αγάπη του για το εμπόριο και την πόλη.  Οι δράσεις του αναβάθμισαν τον εμπορικό κλάδο για τον οποίο εργάστηκε με πάθος για πολλά χρόνια.

Η μνήμη του θα είναι αιώνια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις