Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντυπωσιασμένοι από την Κρήτη, Κάρολος και Καμίλα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εντυπωσιασμένοι από την Κρήτη, Κάρολος κ...

Το πριγκιπικό ζεύγος συνομίλησε και με Βρετανούς τουρίστες στην Κνωσό

Εντυπωσιασμένοι αναχώρησαν από την Κρήτη ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα. Μπορεί η επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους να κράτησε μόνο τέσσερις περίπου ώρες ωστόσο ήταν γεμάτη με πρώτο σταθμό τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα Καμίλα, έφτασαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 12.30 το μεσημέρι με ιδιωτικό αεροσκάφος.

Το πριγκιπικό ζεύγος υποδέχθηκαν οι: Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης, η πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων.

Περίπου 40 λεπτά κράτησε η ξενάγηση του πριγκιπικού ζεύγους στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Τόσο ο πρίγκιπας Κάρολος όσο και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, εμφανίστηκαν γνώστες αλλά και λάτρεις του Μινωικού Πολιτισμού.

Μάλιστα, το πριγκιπικό ζεύγος συνομίλησε και με Βρετανούς τουρίστες που βρίσκονταν στην Κνωσό.

Μοναδική στιγμή στην ξενάγηση ήταν το μινωικό γεύμα που παρασκευάστηκε στον αρχαιολογικό χώρο προς τιμήν του πρίγκιπα Καρόλου και της δούκισσας Καμίλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν την ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο ο διευθυντής της Βρετανικής Αρχαιολογικής Σχολής της Κρήτης, Τζον Μπένετ έδωσε στον πρίγκιπα Κάρολο ένα μινωικό κύπελλο ενώ στην δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα έδωσε μία καρφίτσα μινωικού τύπου.

Πηγή: cretapost.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight