Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Χειροπέδες σε δύο για απόπειρα διάρρηξης σπιτιού

Πάτρα: Χειροπέδες σε δύο για απόπειρα δι...

Αλλοδαποί οι δράστες

Συνελήφθησαν στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της ομάδας ΔΙΑΣ, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 35 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. Ειδικότερα, οι δράστες το μεσημέρι της Παρασκευής, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν διαμέρισμα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, ενώ εντόπισαν σταθμευμένο και το αυτοκίνητό τους, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων και διάφορα παλαιά χαρτονομίσματα δραχμών και γερμανικών μάρκων.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, οι δράστες είχαν ακόμη διαπράξει στις (28-7-2017) και στις (5-11-2017), στην Πάτρα, δύο διαρρήξεις διαμερισμάτων, από όπου είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των (3.300) ευρώ και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις