Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ηθοποιός Μάικλ Φασμπέντερ κατηγορείται για βίαιη κακοποίηση από την πρώην του σχέση

Ο ηθοποιός Μάικλ Φασμπέντερ κατηγορείται...

Πρώην κοπέλα του κάνει λόγο για βίαια ξεσπάσματα του διάσημου σταρ

Από τότε που τα σκάνδαλα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο Χόλιγουντ άρχισαν να γίνονται γνωστά, τα κινήματα των #MeToo και #TimesUp έχουν παίξει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στο να αποκαλυφθούν όσοι έχουν διαπράξει στο παρελθόν τέτοιες επιθέσεις.

Μετά τον Τζέιμς Φράνκο και τον Μάικλ Ντάγκλας, τώρα είναι η σειρά του 41χρονου Γερμανοιρλανδού γόη Μάικλ Φασμπέντερ να κατηγορηθεί για βίαια ξεσπάσματα και επιθέσεις από την πρώην κοπέλα του, Σουναγουίν Αντριους.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση του flix.gr, η Αντριους, μιλώντας στο The Daily Beast, είπε πως τον Μάρτιο του 2010, αναγκάστηκε να καταθέσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του Φασμπέντερ για να τον κρατήσει μακριά από την ίδια, η οποία τότε ήταν 36 ετών, την 18χρόνη κόρη της και τον 3χρόνο τότε γιο της. Από τα έγγραφα της Άντριους προκύπτει πως είχε ζητήσει 24 χιλιάδες δολάρια για ιατρικούς λογαριασμούς, ενώ ζήτησε από τον Φασμπέντερ να εγγραφεί σε ένα πρόγραμμα 52 εβδομάδων κατά του ξεσπάσματος βίας, μετά από δύο γεγονότα που έγιναν μέσα στο 2009.

Σύμφωνα πάντα με όσα είπε και ισχυρίστηκε η Άντριους, στις 18 Νοεμβρίου του 2009, είχε βγει για δείπνο με τον σταρ, όταν ο ίδιος έγινε βίαιος την στιγμή που τους πλησίασε μια πρώην σχέση της. «Ο Μάικλ έπινε και είχε θυμώσει πολύ», αναφέρει η Άντριους. «Ο Μάικλ οδηγούσε τον αυτοκίνητό μου με μεγάλη ταχύτητα και μου φώναζε. Τον ικέτεψα να σταματήσει το αμάξι, φοβούμενη μήπως πάθουμε κανένα ατύχημα ή για τα παιδιά μου που ήταν σπίτι και κοιμόντουσαν. Καθώς πλησιάζαμε στο σπίτι μου, σταμάτησα το αμάξι. Βγήκα έξω, πήγα από την άλλη μεριά και προσπάθησα να βγάλω το κλειδιά από την μηχανή. Ο Μάικλ οδηγούσε σέρνοντάς με μαζί με το αμάξι. Πήγα στο νοσοκομείο έχοντας στραμπουλίξει τον αστράγαλό μου, με ένα σχισμένο γόνατο και με την κύστη με τις ωοθήκες μου να έχει σπάσει. Επίσης με αρκετή εσωτερική αιμορραγία».

Ακόμα ένα περιστατικό έγινε στο Ischia Global Film & Music Festival το 2009 όταν η ίδια προσπάθησε να ξυπνήσει τον Φασμπέντερ, μετά από μια νύχτα βαρύ πιοτού και ο ίδιος άρχισε να την βρίζει ενώ της πέταξε και μια καρέκλα σπάζοντας την μύτη της.

Σύμφωνα με το άρθρο, αυτές οι κατηγορίες είναι γνωστές και είχαν δημοσιευτεί στο παρελθόν. Όμως μετά από έρευνες που είχαν γίνει δεν αποδείχτηκε ποτέ κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα μετά κανείς να μην την πιστεύει, ενώ η ίδια είχε κατηγορηθεί για το «περίεργο παρελθόν» της. Ο Φασμπέντερ δεν είχε κάνει καμία δήλωση ούτε είχε δεχτεί ποτέ αυτές τις κατηγορίες, ενώ στην σελίδα του στην Wikipedia η σχέση του με την Άντριους δεν αναφέρεται πουθενά επίσημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight