Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο συνωστισμός της Ρήγα Φεραίου ευνοεί τους... τσαντάκηδες - Δυο περιστατικά μέσα σε λίγες ώρες

Ο συνωστισμός της Ρήγα Φεραίου ευνοεί το...

Και μάλιστα σε ώρες αιχμής

Συνωστισμός επικρατεί τα τελευταία βράδια στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα και φαίνεται πως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για τους …χρυσοδάκτυλους να αρπάξουν ότι μπορούν από τις τσάντες ανυποψίαστων περιπατητών.

Μέσα σε λίγες ώρες χθες σημειώθηκαν τουλάχιστον δυο περιστατικά αρπαγής τσαντών από γυναίκες. Η μια νωρίς το πρωί στη συμβολή της Ρήγα Φεραίου με τη Σατωβριάνδου. Οι δυο  νεαροί, αλλοδαποί σύμφωνα με την εκτίμηση της παθούσας που φορούσαν γαλάζιο μπουφάν ο ένας και μπεζ ρούχα ο δεύτερος, επιχείρησαν να της αρπάξουν την τσάντα. Δεν τα κατάφεραν και έφυγαν από το σημείο τρέχοντας. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που επιχείρησε αναζητήσεις σε μεγάλο εύρος, μέχρι την πλατεία Όλγας και την Όθωνος Αμαλίας χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα της Δευτέρας, τρεις ανήλικοι Ρομά σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, άρπαξαν το πορτοφόλι γυναίκας στη συμβολή της Ρήγα Φεραίου με την οδό Πατρέως. Επίσης ειδοποιήθηκε η αστυνομία που άρχισε να αναζητά τους  δράστες.

Το πόσο θρασείς μπορεί να γίνουν οι δράστες είναι εύκολα αντιληπτό από το γεγονός ότι δεν διστάζουν να επιτεθούν στα θύματά τους ώρες αιχμής, όπως το πρωί που η αγορά είναι σε πλήρη λειτουργία και το απόγευμα που τα καφέ του πεζόδρομου είναι γεμάτα κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις