Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τα «δίκαια» που έκαναν και κάνουν πράξη οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Τα «δίκαια» που έκαναν και κάνουν πράξη ...

Τι αναφέρει ο Νίκος Σταθακόπουλος πρώην νομαρχιακός σύμβουλος

«Ήταν δίκαιο και το κάναμε πράξη», αρέσκεται να λέει συχνά ο λαλίστατος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ιδίως κάθε φορά που προσφέρει μερικά… ψίχουλα σε μια κοινωνία που περνάει όλο και πιο δύσκολες μέρες, αναφέρει ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Αχαΐας Νίκος Σταθακόπουλος και συνεχίζει με τα εξής:

«Ας υπενθυμίσουμε, όμως, τι έλεγαν ως αντιπολίτευση οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όταν ήταν στην αντιπολίτευση και τι κάνουν τώρα που βρίσκονται στην κυβέρνηση.

*Υπόσχονταν ότι θα καταργούσαν τα μνημόνια, αλλά αντί να δώσουν τέλος σ’ αυτά έφεραν ακόμη ένα στη θέση τους με δυσβάστακτα μέτρα. Ήταν «δίκαιο» και το έκαναν πράξη!

*«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», φώναζαν και ξαναφώναζαν. Τώρα βγάζουν με συνοπτικές διαδικασίες στο σφυρί τα σπίτια του κοσμάκη, με τους πλειστηριασμούς να γίνονται (και) ηλεκτρονικά από την 1η Μαϊου (για να τιμήσουν και μ’ αυτόν τον τρόπο την Εργατική Πρωτομαγιά) ακόμη και για χρέη 500 ευρώ στο Δημόσιο.

Ήταν «δίκαιο», το έκαναν και θα το ξανακάνουν πράξη!

*Τάσσονταν εναντίον των αποκρατικοποιήσεων, στηλιτεύοντας το «ξεπούλημα» της δημόσιας περιουσίας, Τώρα έρχονται και ξεπουλούν έναντι πινακίου φακής τα πάντα, υποθηκεύοντας τη χώρα για 99 ολόκληρα χρόνια.

Ήταν «δίκαιο» και το έκαναν πράξη!

*Υπόσχονταν 13η σύνταξη και κατώτατο μισθό 751 ευρώ. Αντ’  αυτών περιέκοψαν τις συντάξεις (που θα μειωθούν κι άλλο από την 1η Ιανουαρίου 2019)  και το ΕΚΑΣ, που ουσιαστικά το κατάργησαν, ενώ στον ιδιωτικό τομέα μορφωμένα παιδιά, με πτυχία και μεταπτυχιακά, δουλεύουν για 300 ευρώ το μήνα, εάν δεν είναι άνεργα.

Ήταν «δίκαια» όλα αυτά και τα έκαναν πράξη!

*Υπόσχονταν ότι θα στήριζαν την οικογένεια, (διατυμπανίζοντας «στέγη τροφή και φάρμακα για όλους») και πετσοκόβουν τώρα και τα επιδόματα για τις πολύτεκνες οικογένειες.

Ήταν κι αυτό «δίκαιο», που το έκαναν πράξη!

Αλήθεια, όμως, πόσα «δίκαια» έχουν να κάνουν ακόμη πράξη για να κρατηθούν στην εξουσία;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις