Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έκλεψε μηχανάκι, άρπαξε τσάντες και μετά το έκαψε

Πάτρα: Έκλεψε μηχανάκι, άρπαξε τσάντες κ...

Αλλά συνελήφθη

Ο 39χρονος κάτοικος Πατρών είχε ένα δραστήριο απόγευμα χθες, οι ενέργειες του οποίου τον οδήγησαν τελικά με χειροπέδες στο τμήμα.

Ο άνδρας σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έκλεψε ένα μηχανάκι χθες στις 7 το απόγευμα από την Ακρωτηρίου. Με αυτό άρπαξε τις τσάντες από τρεις γυναίκες και εν συνεχεία, για να εξαφανίσει τα ίχνη του, του έβαλε φωτιά , στην οδό Ανθείας, γύρω στις 10 το βράδυ.

Και έτσι νόμιζε πως δεν θα συλληφθεί. Αλλά "έπεσε" έξω.

Στις 2 τα ξημερώματα η αστυνομία του πέρασε "βραχιόλια".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Συνελήφθη, σήμερα (19-1-2018) τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, εμπρησμό, πρόκληση φθορών, εξύβριση και αντίσταση.

Ειδικότερα,  ο δράστης χθες το απόγευμα στην Πάτρα, αφαίρεσε μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα ημεδαπού, την οποία χρησιμοποίησε για να διαπράξει τρεις αρπαγές τσαντών από γυναίκες που κινούνταν πεζές, ενώ στη συνέχεια για να καλύψει τα ίχνη του κατέστρεψε την μοτοσικλέτα,  βάζοντάς της φωτιά με εύφλεκτο υγρό.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσες και συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης  Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη να διαφεύγει με ταξί και τον συνέλαβαν.

Σημειώνεται ότι, ο 39χρονος για να αποφύγει την σύλληψή προέβαλλε αντίσταση, απωθώντας με τα άκρα του τους αστυνομικούς, ενώ παράλληλα τους εξύβριζε.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11.20

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις