Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μάνος Παπαγιάννης: "Είμαι το θύμα της ιστορίας, αμύνθηκα" - BINTEO

Μάνος Παπαγιάννης: "Είμαι το θύμα τ...

Μίλησε στη Φαίη Σκορδά

Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό που κατήγγειλε η Σοφία Παυλίδου δίνει ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης. Μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλιδου για τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη, ο ηθοποιός είχε επιλέξει να κρατήσει στάση σιωπής. Αυτό τον είχε συμβουλεύσει η δικηγόρος του και το ακολούθησε κατά γράμμα μέχρι χθες. Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά στην Tatiana Live και σήμερα η εκπομπή “Το πρωινό” παρουσιάζει νέα συνέντευξή του.

“Δεν το έκανα, δεν χτύπησα άνθρωπο”, λέει ανάμεσα σε άλλα ο Μάνος Παπαγιάννης μιλώντας στη Φαίη Σκορδά για το περιστατικό που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Χυτήριο.

“Είμαι το θύμα της ιστορίας, αμύνθηκα”, υποστηρίζει ο Μάνος Παπαγιάννης που δίνει για πρώτη φορά τη δική του εκδοχή στην ιστορία του ξυλοδαρμού. Ο ίδιος παραδέχεται ότι υπήρχε ένταση μετά το τέλος της παράστασης «Πετάει, πετάει» αλλά και από τις δύο πλευρές.

«Δεν θέλω να πάρω θέση γιατί η κυρία Παυλίδου βγήκε στα κανάλια. Κατ’ εμέ λάθος», λέει ο ίδιος αναφερόμενος στο λόγο που εκείνος επέλεξε να μη μιλήσει τόσο καιρό. «Δεν μπορούμε να ξεκατινιαζόμαστε στα κανάλια», συμπληρώνει.

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight