Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρελή πορεία ΙΧ στο κέντρο της Πάτρας με δυο παιδιά μέσα! Λύθηκε το χειρόφρενο και κατέληξε στον πεζόδρομο - ΦΩΤΟ

Τρελή πορεία ΙΧ στο κέντρο της Πάτρας με...

Στην Αγίου Νικολάου και Μαιζώνος

Απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό στο κέντρο της Πάτρας! Οδηγός άφησε διπλοπαρκαρισμένο το όχημά της επί της Μαιζώνος στο ύψος της Αγίου Νικολάου. Στο αυτοκίνητο ήταν τα δύο παιδάκια και η γιαγιά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λύθηκε το χειρόφρενο.

Άγιο είχαν οι επιβαίνοντες και οι,αρκετοί, περαστικοί από τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου. Το αυτοκίνητο ξεκίνησε μια τρελή πορεία χωρίς έλεγχο, διασχίζοντας την Μαιζώνος, η οποία ως εκ θαύματος κατέληξε στην πρώτη δεξιά κολόνα επί της Αγίου Νικολάου. Λίγα εκατοστά πιο δίπλα να περνούσε το αυτοκίνητο, θα συνέχιζε την ακυβέρνητη πορεία του κατεβαίνοντας την Αγίου Νικολάου, καθώς δεν θα υπήρχε τίποτα να το σταματήσει, με τις συνέπειες να είναι ανυπολόγιστες καθώς εκείνη την ώρα ο κεντρικός δρόμος της Πάτρας ήταν γεμάτος κόσμο και οι καφετέριες κατάμεστες.

Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία και η σοκαρισμένη μητέρα, που προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι συνέβη και πως αποφεύχθηκε κάποια σοβαρότερη περιπέτεια. Τελικά έμειναν μόνο οι υλικές ζημιές από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στην κολόνα.

πρώτη ενημέρωση: 12.40

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις