Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο Αίγιο ο Άγγελος Τσιγκρής για την έναρξη του νέου έτους

Στο Αίγιο ο Άγγελος Τσιγκρής για την ένα...

Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και τη δέουσα λαμπρότητα εορτάστηκε η αρχή του νέου έτους στο Αίγιο, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας του Ουρανοφάντορος. 
Χθες, Δευτέρα 1η Ιανουαρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου εψάλη η Ακολουθία του Όρθρου, στη συνέχεια τελέσθηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου και ακολούθησε η επίσημη Δοξολογία για την έναρξη του νέου έτους.

Μετά τη Δοξολογία και με αφορμή την έναρξη του 2018, ο Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η κοινωνία βιώνει την κρίση με το δικό της τρόπο, που την αλλάζει, την αλλοιώνει, την κάνει πραγματικά αγνώριστη. Η οικονομία έχει γυρίσει δεκαετίες πίσω. Η κοινωνία, επίσης, εχει αντιστρέψει το χρόνο και εμφανίζει συμπτώματα του μακρινού παρελθόντος. Στη χώρα μας επέστρεψαν η ακραία φτώχεια, ο αναλφαβητισμός, η κακοποίηση στις οικογένειες, τα συντηρητικά αντανακλαστικά και για όλα αυτά υπάρχουν διαχρονικές και απόλυτα προσωποποιημένες ευθύνες. Εύχομαι το νέο έτος να είναι μια καλύτερη χρονιά για τους Έλληνες"._

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις