Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γιορτές στη φυλακή για τον Νίκο Σαριτζόγλου εξαιτίας ενός παλιού χρέους στο δημόσιο

Πάτρα: Γιορτές στη φυλακή για τον Νίκο Σ...

Ο αστυνομικός προσποιήθηκε τον δημοσιογράφο του Tele Time για να τον συλλάβει - Και οι μεγαλοοφειλέτες;

Χριστούγεννα στον Κορυδαλλό πέρασε ο γνωστός συνδικαλιστής των εργαζομένων στα λατομεία Αράξου, Νίκος Σαριτζόγλου. Ο συνδικαλιστής βρίσκεται στη φυλακή για παλιότερο χρέος του προς το δημόσιο. Ωστόσο έχει υποβάλει αίτηση άρσης των περιοριστικών όρων πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά ακόμα το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών δεν έχει συνεδριάσει για να αποφασίσει εάν θα κάνει τελικά δεκτή την αίτηση.

Ο Νίκος Σαριτζόγλπυ είναι πατέρας ενός κοριτσιού 2,5 χρονών, η σύζυγός του δεν εργάζεται και πιθανόν να περάσει και την Πρωτοχρονιά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής καθώς δύσκολα θα συνεδριάσει το συμβούλιο μέσα στην εβδομάδα. Ο Νίκος Σαριτζόγλου συνελήφθη την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν από προγραμματισμένο ραντεβού με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, όπου θα ξεκαθαριζόταν η λειτουργία ή όχι των λατομείων.

Λίγο πριν τη σύλληψή του αστυνομικός προσποιούμενος τον δημοσιογράφο τον είχε προσκαλέσει τηλεφωνικά για να εμφανιστεί στο πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού Tele Time. Μόλις μπήκε στην είσοδο δύο αστυνομικοί τον συνέλαβαν γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ένα παλαιό χρέος προς το δημόσιο.

Την ίδια στιγμή ωστόσο οι μεγαλοοφειλέτες κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις